Basamakların Fitilini Onlar Ateşledi!

Basamakların Fitilini Onlar Ateşledi!

Somaspor’un 9 yılda 2.lige çıkmasındaki ilk basamakların fitilini 2012-13 sezonunda onlar ateşledi.

Yıllarca amatör liglerin tozunu yuttuğumuz ve son olarak  2012-13 sezonunda Alaşehirspor ile deplasmanda oynayıp 3-0 galip gelerek basamakların ilk bölümü olan Bölgesel Amatör Lige yükseldik. O dönemde fitili ateşleyenlerin başında takımın teknik direktörü Bahadır Özgen ve attığı-attırdığı gollerle futbolcumuz Gökay Yiğit geliyordu.

İşte bu ikili yıllar sonra Somaspor-Akhisarspor maçında Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mustafa Öztürk ile bir araya gelerek tribünden maçı seyrettiler.

Maçı seyrederken o eski başarılı günleri de yad eden bu ikili, Soma futbolunu katkılarınızı unutmadı, seviliyorsunuz..

İşte Basamakların İlki Olan O Muhteşem Maç!

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN