Baran Sönmez: Acar, Play Off’u Fazlasıyla Hak Etti

Baran Sönmez: Acar, Play Off’u Fazlasıyla Hak Etti

Manisa Süper Amatör Lig A-Grubu lideri Kırkağaç Acar İdmanyurdu’nda, teknik sorumlu Baran Sönmez, Acar İdman’ın play-off’u fazlasıyla hak ettiğini söyledi.

Baran Sönmez takımıyla gurur duyuyor!

Siyah-beyazlı takımın hocası Baran Sönmez kısıtlı bütçe ve dar rotasyonla başarılı bir sezon geçiriyor.
Manisa Süper Amatör Lig A-Grubunda liderlik koltuğunda oturan Kırkağaç Acar İdmanyurdu; oynadığı 16 maçın ardından 13 galibiyet, 1 yenilgi ve 2 beraberlik alıp rakip filelere 41 gol gönderip kalesinde de 10 gol gödü. Acar İdman, ligde topladığı 41 puan ile play-off’u garantilemenin yanında; en yakın takipçisi Kırkağaç Altayspor’un 3 puan önünde liderliğini sürdürüyor.

Halim Kaynak

Bu takım bu sene bunu fazlasıyla hak etti!

Bu hafta sonu belki de play-off’a lider gidecek takımın belli olacağı yakın takipçisi Altayspor ile zorlu bir doksan dakikaya çıkacak Acar’da Baran hoca açıklamalarda bulundu. Başarılı teknik adam yaptığı kısa açıklamada;

”Zorlu ligimizde play-off oynamaya hak kazanan Kırkağaç Altayspor takımını kutluyorum. Mütevazi ve kadro derinliğimizin az olduğu bu lig’de, rakibimizin bir çok transferler yaparak güçlendiği ve kadro olarak bizden çok fazla bir rotasyona sahip olduğu bir gerçeği var. Bunun neticesinde bizimde yönetim ve futbolcu kardeşlerimin aynı hedefe odaklandığımız bir gerçek var.”

Baran Sönmez

”Oyuncu kardeşlerim sezon başından beri isteklerimizi ellerinden geldiğince yapmaya çalışmasıyla, yaş ortalamasının 22 olduğu ve bir oyun gücümüzün olduğu bir takım yaratmaya çalıştık. Bunun neticesinde play-off oynamaya hak kazandık. Hafta sonu oynayacağımız Altayspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp iki aynı ilçenin takımına yakışır bir mücadele ile sakatsız, kartsız bir maç olmasını temenni ediyorum. Bütün Acar İdman Yurdu sevdalılarını bu güzel günden keyfini çıkararak desteklerini bekliyoruz. Bu takım bu sene bunu fazlasıyla hak etti.’’ifadelerine yer verdi.

İnci Ticaret

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN