Bal’da İlk Yarılar Sona Eriyor

Bal’da İlk Yarılar Sona Eriyor

BAL Bölgesel Amatör Lig’de ilk yarı maçları hafta sonunda yapılacak olan karşılaşmalar ile sona erecek.

SOMADASPOR.COM

23 Eylül 2018 tarihinde başlayan Bölgesel Amatör Lig’de, 8.grupta yer alan temsilcimiz Somaspor, geçen hafta oynadığı Gülbahçespor maçından sonra ilk yarıyı 29 puanla zirvede tamamlamıştı.

Bir diğer Manisa temsilcilerimiz 11 puanla 8.sırada yer alan Salihli Belediyespor, Burhaniye Belediyespor ile deplasmanda karşılaşırken, 8 puanla 11.sırada yer alan Urganlıspor evinde Yalova Kadıköyspor’u konuk edecek..

Son hafta gözler ve kulaklar Bursa’da oynanacak olan iki karşılaşmada olacak..




Lider Somaspor’un ardından 25 puanla ikinci sırada yer alan Yıldırım Belediyespor, 22 puanla 4.sırada yer alan Çiğli Belediyespor’u konuk edecek.
Grubun zirve yarışında 21 puana sahip iki önemli takımı Gülbahçespor ve Ayvalıkgücü Belediyespor kozlarını Bursa’da paylaşacak..
Bu karşılaşmalardan sonra lige verilecek 35 günlük aranın ardından 20 Ocak 2019 tarihinde ikinci yarı heyecanı kaldığı yerden devam edecek..

Manisa temsilcilerimizin yer aldığı 8.grupta haftanın ve ilk yarının maç programı şöyle:

13.HAFTA MAÇLARI
Urganlıspor – Yalova Kadıköyspor
Altınova Belediyespor – İzmirspor
Yıldırım Belediyespor – Çiğli Belediyespor
Burhaniye Belediyespor – Salihli Belediyespor
Ödemişspor – Orhangazi Belediyespor
Gülbahçespor – Ayvalıkgücü Belediyespor

İKİNCİ DEVRE 14.HAFTA (20.01.2019)
Somaspor – Ayvalıkgücü Belediyespor
Gülbahçespor – Orhangazi Belediyespor
Ödemişspor – İzmirspor
Altınova Belediyespor – Yalova Kadıköyspor
Urganlıspor – Salihli Belediyespor
Burhaniye Belediyespor – Çiğli Belediyespor




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN