Bal’da Heyecanlı Bekleyiş..

Bal’da Heyecanlı Bekleyiş..

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de 2019-2020 sezonu katılım başvurularının tamamlanmasının ardından, gözler saha denetimlerinin yapılmasından sonra grup kuralarına çevrilecek.

SOMADASPOR

Daha önce yapılan başvurulara göre Spor Toto BAL’da bu sezon oynama hakkı olan 160 takımdan 153’ünün başvurusu kabul edilmişti.

Katılacak takımların 82’si geçen sezon Spor Toto BAL’da yer alan takımlardan, 63’ü yerel liglerden Spor Toto BAL’a yükselen takımlardan, 1’i FIFA Disiplin Kurulu kararıyla olmak üzere 8’i geçen sezon TFF 3.Lig’den düşen takımlardan oluşuyor.

29 Temmuz – 16 Ağustos 2019 tarihlerinde yapılacak 1. Saha Denetimi ve 23-29 Ağustos 2019 tarihlerinde yapılacak 2.Saha Denetiminden sonra, gruplandırma ve statünün açıklanması sonrası, grup kuraları çekilecek.

Müsabakalar 21-22 Eylül 2019 tarihlerinde başlayacak.
KAYNAK:TFF


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN