BAL, 8.Grupta Kan Değişikliğine Giden Kulüpler..

BAL, 8.Grupta Kan Değişikliğine Giden Kulüpler..

BAL Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta sezona büyük umutlarla başlayan takımlar, ligin ilk yarısında alınan kötü sonuçlar neticesinde çareyi teknik direktörleri ile yollarını ayırıp ”kan değişikliği”ne giderek yaptı.

SOMADASPOR

ORHANGAZİ BELEDİYESPOR

Sezon başında takımın başına getirilen Cevdet Nail Sancaklı ile 10.hafta oynanan Urganlıspor maçından sonra yolları ayırma kararı alan Orhangazi Belediyespor, takımın başına Servet Renda‘yı getirdi..




AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR

Sezona Mehmet Yıkılmazdağ yönetiminde giren Ayvalıkgücü Belediyespor, liderle 7 puanlık farkın faturasını hocaya kesti ve ”kan değişikliği’ne giderek takımın başına Milli takımlar Ege Bölge sorumlusu Yusuf Tepekule‘yi getirdi. Yusuf Tepekule 1968 İzmir doğumlu. Daha önce profesyonel liglerde Karşıyaka, Akhisarspor, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Ankara Demirspor  ve Darıca Gençlerbirliği takımlarında çalıştı.

SALİHLİ BELEDİYESPOR

Lige şampiyonluk hedefi ile başlayan ancak son 3 haftada 8 puan kaybı yaşayan Salihli Belediyespor, Teknik Direktör Ozan Dombaz ile yollarını ayırdı. Yeşil-beyazlı camia, Ozan Dombaz’ın istifa etmesiyle boşalan teknik direktörlük görevine Zeki Erguvan’ı getirdi.

BURHANİYE BELEDİYESPOR

İlk yarı kötü bir sezon geçiren Burhaniye Belediyespor, 8. hafta deplasmanda 11-0’lık tarihi farkla mağlup olmasının ardından, Teknik Sorumlusu Hakkı Sevinç ile yollarını ayırarak takımın başına Tarık Kısa‘yı getirdi.




YALOVA KADIKÖYSPOR

Kadıköyspor’un genç teknik direktörü Aytaç Yaka, ligin 10.haftasında evlerinde oynadıkları Çiğli Belediyespor ile 1-1 berabere kalınmasının ardından istifa etmişti. Aytaç Yaka’dan boşalan göreve Ahmet Yurtseven getirildi.

URGANLISPOR

Ligin yeni ekiplerinden Urganlıspor’da teknik direktör Burhanettin Basatemur, ligin 12.hafta Urganlı’da oynanan Yalova Kadıköy maçı sonrası istifa etmişti. İkinci yarıda takımı, net olmamakla birlikte Burhanettin Basetemur’un yardımcısı İlhan Yılmaz‘ın antrenere edeceği düşünülüyor.

ALTINOVA BELEDİYESPOR

Sezona Mehmet Kaya ile başlayan Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor, 6.hafta Senad Yüksel, 8.hafta Şeref Özşan ile devrenin sonunu getiremedi.

ÖDEMİŞSPOR

Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta hoca değişimine Salihli Belediyespor, Orhangazi Belediyespor, Urganlıspor, Burhaniye Belediyespor, Yalova Kadıköyspor, Altınova Belediyespor ve Ayvalıkgücü Belediyespor’dan sonra Ödemişspor’da katıldı. Sezona Aydın Kahraman önderliğinde büyük umutlarla başlayan İzmir ekibi Ödemişspor, 5.hafta Yıldırım Belediyespor maçında alınan mağlubiyetin ardından takımın başına Yahya Aydın‘ı getirdi.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN