Bakır-Karaelmas Maçı Beraberlik Normal Sonuç

Bakır-Karaelmas Maçı Beraberlik Normal Sonuç

Sonucu merakla beklenilen Bakır Gençlerbirliği-Soma 301 Karaelmasspor maçı karşılıklı atılan gollerle berabere bitti.

İki takım içinde önemli maçtı. Galibiyet alan avantajlı duruma geçecekti. Karaelmas olsun Bakır olsun iyi sezon çıkarıyorlardı. Bakır Gb hiç yenilgi almadan yoluna devam ediyor, bu maçta iki sonuç ona yarayacaktı. Karaelmas içinde galibiyetten başka yol yoktu..

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

Karaelmas Levent hoca takımı 4.3.3 çıkararak ilk defa bu sezon böyle oynadılar sanıyoruz. Tugayı ön libero yaparak güzel iş çıkardı bugün itibari ile Tugay orda defansif orta saha olarak bütün Bakır ataklarını keserek hücum gelişmeden çok defa bitirdi..

Maç başı daha Karaelmas atağında Ahmet’in inanılmaz sıçrayıp İsmail’in önüne indirdiği top karşı karşıya kalan İsmail güzel bir vuruşla Karaelmas’ı 1.0 öne geçirdi..
Herkes için şok goldü bu, tribündeki taraftar için, Bakır için hatta Karaelmas içinde maça adeta 1.0 önde başladılar..

Bundan sonra Bakır biraz topla oyunda daha çok görüldü ama maçın gerginliği hemen beşinci dakikada iki kırmızının çıktığı pozisyonda ne olduğunu anlayamadık? Neden bu oyunculara kırmızı kart çıktı tribünden anlaşılamadı iki takım içinde önemli oyuncular kırmızı yedi buda bundan sonraki dakikalar iki takım içinde etkili oyuncuları olmaması nedeniyle eksiklikleri hissedeceklerdi.

Alper Sağa geçti Karaelmas ta orta saha olarak Emirhan ve Tugay devam etti Enes solda böyle dizilişte şu var biraz bekleri yardım sıkıntısı vardı Barış Bakır adına hep öndeydi ama Bakır yeterli top atamayarak Barışın öne çıkışını kullanamadı ilk yarı Karaelmas iyi kapanarak 1.0 içeri gitti hamle şansı da vardı Kazım kenarda Muhsin kenarda hatta eğer skoru tutabilirse bu hamlelerle ikinci golü de bulabilir gibi durum ortaya çıkmıştı bakalım ikinci yarı neler getirecekti..

İkinci yarı Kazım-Ahmet değişikliği Karaelmas adına doğruydu. Ahmet müthiş asist yaparak iki yarı görevini yapmıştı. Kazım açık alan seven aldığı toplarla rakip eksiltip hızlı hareketli oluşu Bakır önde yakalandığında gol bulacak pozisyonlar biçilmiş bir futbolcuydu. Nitekim öylede oldu. Kazım bir tane net kaçırdı, arkadan Enes kaçırdı. Kazım ve Enes ile kaçan goller sonrası dönen top Bakır adına golle sonuçlandı. Bakır’da Tayyip’in bir şutu direkten döndü bu dakikalar da etkili olmaları golün biraz habercisiydi.

İsmail hocanın hamleleri sonrası Özgür girip forvette fırsatçılığını gösterip golünü attı Bakırda Sol kanat oyuncusu bugün çok etkili oldu Karaelmas ona kademeli tedbir almalıydı Ceyhun çok zorlandı karşısında golde de geçerek asistini yaptı güzel oyuncu..

Genel görüntü şu iki takımda çok durağan oynadı kaptıkları toplarda daha hızlı oyun düşünebildi iki defansta eksik yakalandığı durumlar oldu orta saha ve kanatlar beklerine yardıma gelmekte iyi seviyede değildiler özellikle forvet orta saha bağlantısı. Karaelmas adına Emirhan biraz daha hücum yönünden daha etkili olabilirdi. Tayyip Bakır adına kaleye daha yakın olup aynı şekilde etkili olabilirdi yine de iki takımda elinden geldiğince mücadele etti ama bu beraberlik Bakır’a yaradı. Aynı şekilde Medar içinde berabere kalmaları iddialı olması nedeniyle onlara yaradı.

Sonuç itibari ile iki takımada ettikleri mücadele için tebrik ediyoruz bu sıcak havada biz tribünde izlerken terledik onlar oynarken bu mücadele ile ne kadar zorlandıklarını tahmin edebiliyoruz.. Sevgilerle  Doğan Gülşen (Tüm yazılarına göz at)

Bağlantılı Haberler

Bakır GB-Karaelmas Maç Resimleri
Bakır GB 1-1 Karelmasspor
Bakır GB’de Nefesler Tutuldu
301 Soma Karaelmas’ta Kritik Hafta
Karaelmasspor-Bakır GB Maç Fotoları
Karaelmasspor 0-0 Bakır GB
Usta Levent Analı mı? Çırak İsmail Şarlayan mı?

MAGIC CAFE

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN