Bakır Gençlerbirliği’nde Nefesler Tutuldu

Bakır Gençlerbirliği’nde Nefesler Tutuldu

Manisa 1.Amatör Akhisar Yaz Ligi Grup’ta şampiyonluğa oynayan Bakır GB, 24 Nisan Pazar günü evinde Karaelmasspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sahasında sürdürdü.

Lig’de ikinci hafta, bu hafta oynayacakları rakipleri Karaelmasspor beraberliğinin ardından tüm maçlarını kazanan ve bu kazanma alışkanlığını sürdürmek için sahaya çıkacaklarını söyleyen takımın Soma’lı teknik adamı İsmail Şarlayan, zorlu maçtan da 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

İsmail Şarlayan; “Namağlup olarak lige devam etmek istiyoruz”

Zorlu maç öncesi bloğumuza açıklamalarda bulunan Bakır GB’nin başarılı teknik sorumlusu İsmail Şarlayan, Ligde tüm maçların zorlu olduğunu hafta sonu grubun iyi takımlarından Soma 301 Karaelmasspor ile yapacakları maçtan çıkacak sonucun ise, belki de grubun kaderini belli edeceğini ifade etti.

Şarlayan; “Namağlup olarak lige devam etmek istiyoruz.”

”Zorluk derecesi yüksek bir maç. Karaelmasspor kaliteli oyunculardan kurulu, tecrübeli hocaları var. Biz de sezon başından beri hedefimize emin adımlarla giderken, hiç bir rakibimizi ayırmadan , hangi takım olursa olsun aynı ciddiyet ile hazırlanıyoruz. Bu hafta ki 301 Karaelmas maçı da aynı. Kazanırsak avantaj elde edeceğiz, ama ligin 2. yarısı yeni başladı. Hedefimiz doğrultusunda tüm rakiplere saygı duyarak sadece işimizi yapıyoruz. Güzel çekişmeli bir maç olacak. Tüm futbol severleri maça bekliyoruz.’’dedi.

Şarlayan; ‘’ Onlar her şeyi hak ediyor’’

Başarılı teknik adam bu haftaya kadar oyuncularının elde ettiği başarıya da değinerek; ‘’Cümlemi bitirmeden önce takımımın kazanma alışkanlığı kazanmasında en büyük etken sezon başından beri özverili bir şeklide çalışan, terinin son damlasına kadar sahada varını yoğunu ortaya koyan oyuncularıma teşekkür ederim. Onlar her şeyi hak ediyor.” diyerek açıklamasına son verdi.

Zorlu maç Kırkağaç’ta oynanacak.

Grubun en önemli maçı 24 Nisan Pazar günü Kırkağaç Şair Eşref Paşa Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmanın başlama saati 15:00

9.Hafta maçları

Bakır GB-Karaelmasspor
A.Çağlayan-Süleymanlı Bld
Medar Gb-Karabulut
Turgutalp Gençlik Bay

Bağlantılı Haberler

301 Soma Karaelmas’ta Kritik Hafta
Karaelmasspor-Bakır GB Maç Fotoları
Karaelmasspor 0-0 Bakır GB
Usta Levent Analı mı? Çırak İsmail Şarlayan mı?

MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN