Bakır Gençlerbirliği Şampiyon Oldu.

Bakır Gençlerbirliği Şampiyon Oldu.

Manisa 2.Amatör Küme D-grubu 9. haftasında lider Bakır Gençlerbirliği, evinde konuk ettiği Zeytinliova Birlikspor’u 5-1 mağlup ederek bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

SOMADASPOR

Karşılaşmaya ait görseller somadaspor facebook sayfamıza yüklenmiştir..

Karşılaşmayı Kırkağaç İlçe Jandarma Komutanları, Manisa ASKF Başkanı Erol Timur, Manisa ASKF Genel Sekreteri Halil Güner, Manisa ASKF İdari İşler Ramazan Şenbilgiç, Bakır Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Hayri Karadare, Bakır Mahalle Muhtarı Sait İnan ve çok sayıda taraftarda takip etti.,
Bakır sahasında oynanan; Mustafa Uslu, Hakkı Savran ve Sedat Çakal hakem triosunun yönettiği maçta ev sahibi ekip Zeytinliova Birlikspor’u; 9 ve 65′ Muhammed Bahattin, dk.11 ve 72′ Özgür Can ve 3′ Kazım Kanbur’un attığı gollerle 5-1 mağlup etti.





Ligde oynadığı 9 karşılaşmayı da farklı skorlarla kazanan Bakır Gençlerbirliği, Zeytinliova Birlikspor galibiyeti ile bitime bir hafta kala namağlup şampiyonluğunu ilan etti ve 1.Amatör Küme’ye yükseldi.
Karşılaşma sonrası Bakır Gençlerbirliğinde yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular maç sonu davul-zurna eşliğinde büyük sevinç yaşadı.

KARADERE, 5 YIL ARADAN SONRA TEKRAR 1.AMATÖRDEYİZ

Bitime bir hafta kala sezonu namağlup şampiyon tamamlayan Bakır Gençlerbirliği  Kulübü Başkanı Hayri Karadere, hedefleri olan şampiyonluğa ulaştıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Başkan Karadere,” 5 yıl sonra 1. Amatör Kümeye geri dönmenin mutluluğu içindeyiz. Bakırspor 3 yıldır 1. Amatöre şanssız bir şekilde çıkamadık, hep kapısından döndük. Çok şükür bu kez başardık. Sezonu evimizde oynadığımız Zeytinliova Birlik galibiyeti ile şampiyon olarak bir üst Lig 1. Amatör Kümeye yükseldik. Bundan sonraki hedefimiz ise aynı ruhla, aynı inançla ve aynı heyecanla hareket edip Süper Amatör Kümeye yükselmek. Sezon boyu büyük fedekarlıklarda bulunan başta hocalarımızı ve futbolcularımızı tebrik ediyor, şampiyonluğun Bakır’a hayırlı olmasını diliyorum”dedi




ŞAMPİYONLUK KUPASINI EROL TİMUR VERDİ.

Bakır Gençlerbirliği takım kaptanı Uğur Köse, koca sezonun emeğine bağlı olarak kazanılan şampiyonluk kupasını Manisa ASKF Başkanı Erol Timur’un elinden aldı.
Kupayı Bakır Gençlerbirliğine veren Manisa ASKF Başkanı Erol Timur, yeşil-beyazlı camiayı kutlayarak, yeni sezonda başarılar diledi..

ÖZER VE DOĞAN GURURLU

Takımın başarılı teknik adamları Nizamettin Özer ve Doğan Gülşen, ”Sezon başından beri kurduğumuz  kadro kalite olarak zaten 2.amatörün üstünde bir takımımız vardı buna istinaden iyi çalışarak şampiyonluğa ulaştık.. Başkanımız Hayri Karadere, biz teknik ekipte Doğan Gülşen ve Nizamettin Özer hocamla birlikte çok iyi çalışarak bu takımın şampiyonluğuna an içtik ve başardık. Futbolcularımız,  sahada istediklerimizi harfiyen yerine getirdiler. Sonuç olarak, sezon başından koyduğumuz hedefe istekli, arzulu ve özverili çalışmalarımız neticesinde ulaştık, mutluyuz”dedi.

BAKIR GENÇLERBİRLİĞİ 5-1 ZEYTİNLİOVA BİRLİKSPOR
STAD:Bakır
HAKEMLER:Mustafa Uslu-Hakkı Savran-Sedat Çakal
BAKIR GB:Ozan-Necdet-Alpay-Mehmet-Uğur-Kazım-Kamil-Özgür-Tayyip-Muhammed-Burak
YEDEKLER:Mehmet, Hüseyin, Hakan, Mustafa, Kemal, Muhammet, Nizamettin,
TEKNİK SORUMLU:Doğan Gülşen

ZEYTİNLİOVA BİRLİK:Kenan-Önder-Mustafa-Necati-Muharrem-Umut-Mehmet-Mert-Yiğit-Yiğitalp-Şükrü
YEDEKLER:Serdar, Fatih, Ali
YÖNETİCİ:Halil Öztürk
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:dk.9 ve 65 Muhammed Bahattin, dk.11 ve 72 Özgür Can, dk.3 Kazım Kanbur (Bakır GB), dk.83Mustafa Erdoğan (Zeytinliova Birlik)













Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN