Bakır GB Zirveyi Yeniden Ele Geçirdi

Bakır GB Zirveyi Yeniden Ele Geçirdi

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Grubunda üç maçta iki galibiyet, bir beraberlikle ligin en tepesinde yer alan Bakır GB, ortaya koyduğu performansla göz dolduruyor.

Ligin ilk haftasına 5-1’lik Karabulutspor galibiyeti ile fırtına gibi bir giriş yapan Yeşil-siyahlılar,  ikinci hafta deplasmanda Karaelmasspor ile 0-0 berabere kaldı. 3.haftayı bay geçen İsmail Şarlayan‘ın öğrencileri, zorluk derecesi yüksek karşılaşmada Medar Gençlerbirliği’ni Emre Kavak ve Barış Yıldırım‘ın golleriyle 2-0 mağlup ederek averajla 5.haftaya lider girdi.  Oynadığı maçlarda rakip ağları 7 kez havalandırıp kalesinde 1 gol gören Kırkağaç temsilcisi Bakır GB, gözünü grup şampiyonluğuna dikti.

En yakın rakibi, bir maç fazlası bulunan Medar Gençlerbirliği’nin önünde averajla lider olan Bakır Gençlerbirliği’nin Soma’lı teknik sorumlusu İsmail Şarlayan, daha çok çalışarak seriyi devam ettireceklerini söyledi.. Yeşil-siyahlı ekip bu hafta sonu Akhisar deplasmanında Çağlayanspor’un konuğu olacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN