Bakır GB, Süper İçin Sahaya Çıkıyor

Bakır GB, Süper İçin Sahaya Çıkıyor

Manisa Süper Amatör lige yükselecek son üç takım yarın (pazar) belli olacak.

Manisa 1.Amatör Küme Yaz Ligi Akhisar grubunu zirvede tamamlayan İsmail Şarlayan idaresindeki Bakır Gençlerbirliği, Pazar günü Akhisar Kovalık sahasında 45 Barbaros Gençlikspor  ile karşılaşacak. Saat 17.00’de başlayacak zorlu karşılaşmayı Yusuf Bulut, Abdullah Kayıkçı ve Ferhat Atıcı hakem triosu yönetecek. Bakır GB, bir sezonun emeğine bağlı doksan dakika sonunda rakibini yenerek adını Süper Amatör Kümeye yazdırmak istiyor.

Bilal Kuşkonmaz

Kuşkonmaz, taraftarları maça davet etti

Pazar günü Akhisar Kovalık Sahasında oynanacak olan final maçına tüm taraftarları ve sporseverleri davet eden Bakır GB Kulüp Başkanı Bilal Kuşkonmaz “Süper Amatör Küme yolunda Kovalık Sahasında 45 Barbaros Gençlikspor ile oynayacağımız final maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.” dedi.

Play-Off final maçlarının programı şöyle:

Muradiye-Kelizafer (Turgutlu-Çıkrıkçı Sahası), Bakır GB-45 Barbaros Gnç (Akhisar-Kovalık Sahası), Mütevelli 1965-T.Egespor  (Merkez 8 Eylül Sahası)

Tüm maçlar Pazar günü saat 17:00’de başlarken rakibini yenen takım adını Süper Amatör Kümeye yazdıracak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN