Bakır GB-Karaelmas Maçının Cezaları Belli Oldu

Bakır GB-Karaelmas Maçının Cezaları Belli Oldu

Manisa 1.Amatör Yaz Ligi Akhisar Grubu 9.haftasında lider Bakır GB ile  Karaelmasspor arasında oynanan maçta kırmızı kart gören İsmail Poyraz ve Emre Kavak’ın cezaları belli oldu.

Zorluk derecesi yüksek olan ve 1-1 sonuçlanan maçın 6.dakikadasında bir birlerine sözlü saldırıda bulunan 301 Soma Karaelmasspor’dan İsmail Poyraz ve Bakır GB’den Emre Kavak‘a çıkan cezalar Manisa ASKF resmi internet sitesinde yayımlandı.

Manisa Amatör Kulüpler Federasyonu Disiplin Kurulu, sarı siyahlı Karaelmasspor takımın forvet oyuncusu İsmail Poyraz ve lider Bakır GB’nin forvet oyuncusu Emre Kavak’a 2 resmi müsabakadan men cezası verdi.

Karaelmasspor’dan İsmail Poyraz Medar Gençlerbirliği ve Akhisar Çağlayanspor maçlarında forma giyemeyecek. Bakır GB’den Emre Kavak ise, Medar GB ve Akhisar Çağlayanspor maçlarında tribünde olacak.

MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN