Bakır GB İlk Hazırlık Maçından 6-1 Galip Ayrıldı

Bakır GB İlk Hazırlık Maçından 6-1 Galip Ayrıldı

Bu sezon Manisa Süper Amatör Lig‘de mücadele edecek Bakır GB, ilk hazırlık maçından farklı galibiyetle ayrıldı.

Soma’lı teknik adam İsmail Şarlayan ve yardımcı antrenör Mustafa Şarlayan‘ın antrenere ettiği yeşil-beyazlılar, dün akşam TFF Tesislerinde saat 20:00’da oynadığı hazırlık maçında Somaspor U-19 takımını 6-1 mağlup etti.

Kadrosunda 12 tane Soma’lı oyuncu barındıran Kırkağaç temsilcisinin golleri: Eray Açıkgöz (3), Emre Gürkal, Hüseyin Can ve Enes Bayramlar’dan gelirken, Somaspor U19 takımının tek golünü penaltıdan Ali Kocabaş attı.

2.Hazırlık Maçı Kınık Bld.Spor

Saruhanlı Bld, Akhisar Anadolu Fk, Kırkağaç Acar İdman, Gördes Bld.Spor, Halitpaşa, Kayalıoğlu, Mecidiye ve Gördes Bld ile A-grubunda mücadele edecek Bakır GB’de hedef ilk iki içerisinde yer almak. Bu temel doğrultuda hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılar, ikinci hazırlık maçlarını İzmir temsilcilerinden Kınık Belediyespor ile yapacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN