Bakır GB, Doğan Gülşen’e Emanet

Bakır GB, Doğan Gülşen’e Emanet

Bir dönem Tekirdağ Kılavuzspor’da antrenörlük yapan ve sitemizin spor yazarlarından da olan teknik adam Doğan Gülşen, Manisa 2.Amatör Küme’de şampiyonluğa oynayacak Bakır Gençlerbirliği ile anlaştı.

SOMADASPOR.COM

Manisa 2.Amatör Küme’de her sene olduğu gibi bu senede şampiyonluk mücadelesi verecek Bakır Gençlerbirliği, geçen sezonda takımın başında olan Doğan Gülşen ile bir araya geldi. Kulüp başkanı Hayri Karadere ve yönetici Nizamettin Özer’in ELİ Azot Tesislerinde Doğan Gülşen ile yaptıkları transfer görüşmesinde Doğan Gülşen ile sezon sonuna kadar anlaştıkları öğrenildi.




Bakır Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Hayri Karadere, “Doğan hocamız kulübümüzü yakından tanıyan bir yüz. Kendisi ile daha önceki yılda beraber çalıştık. Bu ligi yakından tanıyan ve bilgi-birikimleriyle hedeflediğimiz noktaya bizi ulaştıracağından hiç şüphemiz yok.. Bu anlamda kendisi ile her konuda anlaşma sağlayarak sezon sonuna kadar sözleşme imzaladık. Her iki taraf içinde hayırlı olsun”dedi.

Teknik Sorumlu Doğan Gülşen ise geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Bakır Gençlerbirliğinin başarısı için mücadele edeceğiz. Geçen sezon yarım kalan işimizi Allahın izniyle bu sene tamamlayıp, Bakır Gençlerbirliğini sezon sonu hedefine ulaştıracağız” dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Mehmet hayri

    Hayri k……. durduğu sürece Fatih terim gelse olmaz :)))

YORUM YAZIN