Bakır GB, 2018-2019 Sezonunun Startına Verdi..

2018-19 Manisa 2.Amatör Küme Futbol Sezonuna şampiyonluk parolası ile giren Bakır Gençlerbirliğispor, Şubat ayı içerisinde başlaması planlanan lig için ilk çalışmasını bugün gerçekleştirdi.

SOMADASPOR

Doğan Gülşen ve Nizamettin Özer nezaretinde Bakır sahasında yapılan antrenmana 21 futbolcu katıldı.
Toplam 1,5 saat süren antrenman nefes açıcı koşular ile başladı. Açma-germe hareketleri ile 3.bölüme geçen Bakır Gençlerbirliği, topla küçük oyunlardan sonra kısa koşularla ilk antrenmanını tamamladı. İlk antrenman olması dolayısıyla futbolcuların arzulu ve istekli oluşları gözlerden kaçmadı..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN