B-Grubu Belli, D-Grubu Son Maça Kaldı.

Oynadığı 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak B-grubunu ilk sırada tamamlamayı garantileyen Devlet Hastanesi, 4.sırada yer alan Eğitim Gücü ile, D-grubunda 6 puana sahip Eli (2), 3 puana sahip Öğretmenler Birliği karşılaşmaları Teiaş Eğitim Tesislerinde oynandı..

70 Dakika sonunda sahadan gülerek ayrılan takımlar; Devlet Hastanesi ve Öğretmeler Birliği  oldu.

DEVLET HASTANESİ 1-0 EĞİTİM GÜCÜ
Turnuvanın 42. günün ilk karşılaşması B-grubunda grup maçlarını ilk sırada tamamlayan Devlet Hastanesi ile, 4.sırada tamamlayan Eğitim Gücü arasında oynandı.
Prestij’den öteye gitmeyen ve Eğitim Gücünden Metin Şahankaya kırmızı kart gördüğü karşılaşmayı; Sait Yurduseven’in attığı golle Devlet Hastanesi 1-0 kazandı.

Oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanarak grubu lider tamamlayan Devlet Hastanesi eleme maçını; 02.04.2019 Salı günü saat 16:00’da C-grubu 4.sü Manisa Büyükşehir Belediyesi ile oynayacak..

Grubu 4.sırada tamamlayan Eğitim Gücü ise, 01.04.2019 Pazartesi günü saat 16:00’da A-grubu 1.si (Yuta Çalışkan-Soma Belediye maçından sonra belli olacak. Yuta Çalışkan’ın galip gelmesi halinde; Yuta Çalışkan ile, beraberlik ve ya mağlubiyetinde Demir Export ile karşılaşacak)

STAD:Teiaş
HAKEM:Aydoğan Kaçmaz
D.HASTANESİ:Şenol-İbrahim-Kerim-Harun-İsmail-Emin-Birol-Emrah-Oğuz
YEDEKLER:Sancar-Sait-Ali-Mehmet-Lütfi-Sonat-Şükrü
ANTRENÖR:Muzaffer Okyay

EĞİTİM GÜCÜ:Tevfik, Fırat,,Mutlu,Cenk,Gökhan,Yusuf,Refik,Kemal,Metin
YEDEKLER:Sinan,Hasan,Ahmet,Ömer,Erdal
ANTRENÖR:Fatih Baş
KIRMIZI KART:Metin Şahankaya (Eğitim Gücü)
GOLLER: Sait Yurduseven (D.Hastanesi)




ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ 5-0 ELİ (2)
Günün son karşılaşması D-grubunda 6 puanla 3.sırada yer alan Eli (2) ile, 3 puanla 4.sırada yer alan Öğretmenler Birliği arasında oynandı.



Eli (2)’yi; Emrah Kalkan (2), Vehbi Serin (2) ve Fatih Dönmez’in golleriyle 5-0 mağlup eden Öğretmenler Birliği, olası ikili ve ya 3’lü averajda Eli (2) takımına üstünlük sağlamış oldu..

Bu grupta son karşılaşma 28.03.2019 Perşembe günü saat 16:00’da İmbat Madencilik ve Kaymakamlık takımları arasında oynanacak. Buradan çıkan sonuca göre ikili veya üçlü averaj devreye girecek. Bu bağlamda aşağıdaki tabloya genel averaj yansımıştır.Yarınki maçtan sonra ikili ve ya üçlü averaj yansıyacaktır..

STAD:Teiaş
HAKEM:Aydoğan Kaçmaz
ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ:Halim-Cihan-İlkay-Cavit-Emrah-Sezgin-Serhat-İbrahim-Vehbi
YEDEKLER:Engin, Taner, Cem, Mehmet, Fatih, Ahmet, Ali, Caner
ANTRENÖR:Ali Özbek

ELİ 2:Arkın-Ramazan-Murat-Kerem-Erhan-Mahmut-Onur-İsmail-Özgür
YEDEKLER:Azmi, Teoman, Sinan, Mehmet, Necmi, Ahmet, O.Şahin, Serhat
ANTRENÖR:Bülent Ay
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Emrah Kalkan (2), Vehbi Serin (2), Fatih Dönmez (Öğretmenler Birliği)

Karşılaşmalara ait fotoları görmek için buraya tıklayınız!

YARINKİ MAÇLAR:
28.03.2019 Perşembe 16:00  İmbat Madencilik-Kaymakamlık Teiaş
28.03.2019 Perşembe 17:30 Soma Belediyesi Yuta Çalışkan Loj.Teiaş  (Bu karşılaşmalardan sonra grup maçları da sona eriyor. Eleme maçları 1 Nisan Pazartesi günü A-1 ile B-4, C-2 ile D-3 arasında oynanacak maçlarla başlayacak)

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN