Azot, Geventepe ve Eynez Diye İnledi

Azot, Geventepe ve Eynez Diye İnledi

Ege Linyitleri İşletmesi Birimler Arası Futbol Turnuvasında bu akşam iki müsabaka oynandı. D-grubunu ilgilendiren karşılaşmalar Sevk Kontrol-Geventepe ve Pazarlama Satış-Eynez FK arasında gerçekleşti.

Azot Çim Sahada oynanan karşılaşmalarda Geventepe ve Eynez FK rakiplerini mağlup etmeyi başardı. Her iki karşılaşmanın ardından galip gelen takımlar Azot Sitesini ”Geventepe” ve ”Eynez” diye inletti..

Geventepe 7-6 Sevk ve Kontrol

Günün ilk karşılaşması lider Sevk ve Kontrol ile, henüz puanı bulunmayan Geventepe arasında oynandı. Hakem Tugay Erdoğmuş’un yönettiği maç zevkli, çekişmeli ve adeta gol düellosu şeklinde geçti. 13 gollü maçın kazananı ise İsmail Yıldız idaresindeki Geventepe oldu. Yeşil-siyahlıları galibiyete taşıyan golleri; Ali Osman Konuş (3), Mansur Ceylan, Muhammed Başoğlu, Semih Sakaldaş ve  Ferhat Güvenkaya (kk) attı. Oyuna sonradan dahil olan Ali Osman Konuş hatrick yaparak ön plana çıkan oyuncu oldu.

Bu maç öncesi bir üst tura çıkmanın rahatlığı ile Geventepe karşısına çıkan Sevk Kontrol’de; Bilal Kırdaş (2), Ömer Eryıldırım, Berke Cura, Hasan Polat (kk) ve Okan Çolak’ın golleri mağlubiyete engel olamadı.

İsmail Yıldız: ”Geventepe olarak turnuvaya renk kattığımızı düşünüyorum.”

Sevk Kontrol karşısında müthiş bir galibiyete imza atarak turnuvaya veda eden Geventepe’de takım sorumlusu İsmail Yıldız şunları söyledi:

”Turnuvaya son dakikada ve kısıtlı bir kadro ile katıldık. İlk iki maçta elimizden geleni yapmamıza rağmen yenildik. Bu akşamki mücadele bizim için prestij maçıydı. Ona göre hazırlandık. Son maçta galip gelerek turnuvaya veda ettik. Geventepe olarak turnuvaya renk kattığımızı düşünüyorum. Şimdiden gelecek sezonun hazırlıklarına başlayacağız. İşletme müdürümüz sn İsmail Ceran, Şube müdürümüz sn Tarkan Bayram ve ekibine çok teşekkür ederiz. Çok güzel bir oluşumdu, bizlerde bu oluşumun içerisinde olmaktan büyük keyif aldık, bir birimize tanıma fırsatı bulduk. Ben buradan sizlerin aracılığıyla bir kez daha bu organizasyonda emeği olanlara teşekkür ediyor, çeyrek finale kalan tüm takımlara başarılar diliyorum.’’dedi.

Enver Sağlam: ”Koşmazsan, mücadele etmezsen yenilgide kaçınılmaz oluyor.”

Sevk ve Kontrol Takım Sorumlusu Enver Sağlam Maça konsantre olmakta zorlandık ve istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Formalite niteliğinde bir maç olduğu için aynı zamanda da sakatlık yaşamamak adına mücadeleye girmekten çekindik. Koşmazsan, mücadele etmezsen yenilgide kaçınılmaz oluyor. Rakip takımı kutluyorum. Çeyrek finalde herkesin izlemekten zevk aldığı Sevk ve Kontrol tekrardan  sahada olacak.”dedi.

Eynez FK 9-5 Pazarlama Satış

Grupta Sevk ve Kontrol’ün ardından çeyrek finale gidecek ikinci takımı belirleyecek maç Pazarlama Satış ve Eynez FK arasında oynandı. Zorluk derecesi yüksek maçta gülen taraf; Samet Pamukçu (6), Ferhat Gürsul, Ayhan Arıcan ve  Ramazan Demir’in golleriyle Cengiz Türk’ün takımı Eynez FK oldu. Bu sonuçla beraber Sevk ve Kotrolün ardından çeyrek finale giden takım Eynez FK oldu.

Samet pamukçu

Samet Pamukçu Yıdızlaştı

Pazarlama Satış karşısında alınan farklı galibiyette bütün oyuncular görevlerini tam anlamıyla yerine getirdi. Ancak biri vardı ki, oynadığı akıcı futboluna bir birinden güzel altı golle süsleyen Samet Pamukçu, maça damga vuran oyuncu oldu.

Cengiz Türk: ”Kazandığımız ve gruptan çıktığımız için mutluyuz.”

Çeyrek finale kalabilme adına büyük önem arz eden maçta Pazarlama Satış’ı 9-5 mağlup etmenin haklı sevincini yaşayan Eynez FK takım sorumlusu Cengiz Türk’ün maç sonu açıklaması:

”Bu akşam oynamış olduğumuz  maç kazananın gruptan çıkanı belirleyecek kadar önem arz eden bir müsabakaydı. Ve bunun farkında olarak maça hazırlandık. İyi konsantre olmuştuk sonucunu güzel bir skorla aldık. Pazarlama Satış çok iyi arkadaşlardan oluşan sevdiğimiz bir takım. Onları da göstermiş oldukları güzel mücadeleden dolayı tebrik ederiz. Takımımızda oynayan ,oynamayan bize kenardan desteklerini gösteren herkese çok teşekkür ederim. Kazandığımız ve gruptan çıktığımız için mutluyuz. Bundan sonra yenilenin eleneceği maçlar başlıyor. Herkese sakatlıksız güzel bir turnuva diliyorum. Sahada hatamız kusurumuz olduysa affola.”

D-Grubu puan durumu

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görsellere haberin en alt 👇kısmından bakabilirsiniz!

Perşembe maç programı

⌚ 19:00 Destek Hizmetleri-Kömürgücü (Gençlik Merkezi)

⌚ 20:00 Elektromekanik-Koordinasyon Takip (Gençlik Merkezi)

🏆 Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN