Ayşe Temizel Orta Okulu Manisa Şampiyonu

Ayşe Temizel Orta Okulu Manisa Şampiyonu

Manisa da düzenlenen Okullar Arası Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar Tenis İl Birinciliğinde, kızlar ve erkeklerde Soma Ayşe Temizel Orta Okulu İl şampiyonu oldu.

Türkiye şampiyonası grup maçları Mayıs ayında olacak. Başarının mimarlarından Ayşe Temizel Orta Okulu Öğretmenleri Mahir Arslan ve Erdal Yıldız:

”Erkeklerde takımda yer alan öğrenciler; Cemil Akbaş, Emir Berk Eren, Kıvanç Ege Yücel, Umut Can Aymaz.
Kız takımında yer alan öğrenciler; Ravza Nur Özdemir, Esra Nur Çeker, Nisa Palabıyık, İrem Ünlü ve Ceren Girgin. Kızlarda Grup müsabakalarında bir çok maçı yenip final maçın da Turgutlu Özel Bilgikent Orta Okulunu 3-0 yenerek şampiyon oldu. Erkekler de yine grup müsabakasından sonra Ginaşde Özel Bahçeşehir Orta okulunu 3-1 skorla yenerek şampiyon oldu. Bize destekleyen belediye başkanımıza çok teşekkür ederiz.”dediler.

Bizlerde Somadaspor olarak; başarılarına bir yenisini daha ekleyen Ayşe Temizel Orta Okulu’nu ve sporcularını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN