Ayla Yılmaz O Bizim Her Şeyimiz..

Ayla Yılmaz O Bizim Her Şeyimiz..

Soma da mahallede futbol oynamak isteyen ancak kilosundan dolayı bunu sorun haline getiren Ayla Yılmaz, kendini yeşil sahalarda buldu.
Çok sevdiği futbolu kilosundan dolayı tribünden izlemekle yetinen Ayla Yılmaz, bir antrenmanı kenarda izlerken antrenör Hakan Arslancan‘ın dikkatini çekmiş, ve hocanın tavsiyesi üzerine hırs yapmış ve kendini profosyonel takımın kalesinde bulmuş. Kalede yaptığı kurtarışla Zaferspor‘un başarısında büyük pay sahibi olan ve ”O bizim Her şeyimiz” dediği Ayla Yılmaz’la ilgili takım antrenörü Hakan Arslancan şunları söyledi:

”Bayan futbol antrenmanlarına yeni başladığımız zamanlarda halı sahanın kenarından üzerinde Fenerbahçe forması ile her antrenman bizi izleyen kilolu bir kız vardı. Bir gün yanına gittim ve ”sen futbolu çok seviyorsun herhalde” dedim o da ”evet” dedi.


Bende ”gel o zaman aramıza katıl” dedim. O da vücuduna bakarak ”bu kiloyla yapamam” tarzında bir harekette bulundu. Bende ”denemenin kimseye zarar vermeyeceğini deneyelim olursa olur olmazsa olmaz” dedim ve Ayla’yı sahanın içerisine aldık. Kaleci olmak istedi ve bence bu gün iyi bir kaleci oldu. Ayrıca geçen sene onu iyi bir diyetisyene gönderdik ve 20 kg zayıfladı.

Bu sezon üniversiteye hazırlanıyor müsait olduğu antrenmanlara geliyor ve kritik maçlarda kaleye geçiyor . Onu da eğitim hayatını önemsiyoruz ve iyi bir üniversite kazanacağına inanıyoruz .

Bütün bunların yanında karakteriyle, arkadaşları arası ne birleştiriciliği ile örnek bir sporcu dur.”dedi.
www.somadaspor.com

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN