Aydın, Yeni Sezon Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Aydın, Yeni Sezon Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Somaspor Kulübünün 10 Haziran 2022 Cuma günü yaptığı Olağanüstü Genel Kurul’da tekraren
başkan seçilen Mustafa Aydın, bloğumuza önemli değerlendirmelerde bulundu.

Sözlerine “10 Haziran 2022 Cuma günü yaptığımız Olağanüstü Genel Kurul’da tekraren bizi göreve layık gören camiamıza teşekkür ederiz.” diye başlayan Mustafa Aydın:

“Yönetim kurulumuzdan işlerinin yoğunluğu dolayısı ile ayrılan önceki dönem yöneticilerimize kulübümüze yaptıkları katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızda geçmişten beri sporun içinde olan her biri Soma sevdalısı kendi alanlarında başarılı iş insanları onlara da bu hizmet süresinde başarılar diliyorum.

”3 ANA TEMADA BAŞARILI OLDUK”

Somaspor kulüp olarak üç yıl önce kendine hedef olarak koyduğu kurumsallaşma, sabit gelirler, sportif başarı eksenli üç ana temada başarılı olmuştur.

Bu manada Somaspor’un her bir sorunu ile bire bir ilgilenen Manisa Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Özkan Bey ve Belediye Başkanımız Sayın Ali Tulup Bey’e şükranlarımızı sunuyoruz, kendilerine camiamız adına müteşekkiriz.

TECRÜBESİZLİK LİGİN SONUNU GETİRMEMİZE ENGEL OLDU

2021-22 sezonunda son yedi haftaya kadar hedeflediğimiz, amaçladığımız sıralama da kaldık. Son haftalarda sakatlıklar ve tecrübesizlikler ligin sonunu getirmemize engel oldu.



”İNATÇI, COŞKULU, TEMPOLU GENÇ BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ”

Artık yeni sezonu planlamaya başladık. Yeni sezonda hedefimiz ligin son maçının son dakikasına kadar yarışır bir takım olmak. Hedeflerinden vazgeçmeyen inatçı, coşkulu, tempolu genç bir takım oluşturmak. Bu hedefler doğrultusunda önce iç transferde hocamızın kalmasını istediği oyuncularla görüşmelere başladık. Yüksek oranda bu görüşmelerin olumlu sonuçlanacağını düşünüyoruz. Burada önemli olan kulübün mali disiplini yönetilebilir bütçe ve takım uyumu. Dış transferde de geçmiş yıllardan takip ettiğimiz her birini izlediğimiz gelişime açık 2.lig seviyesini kaldırabilecek hem Türk futboluna hem de takımımıza katkı yapabilecek genç sporcu kardeşlerimizle yine geçmiş yıllarda 2.lig oynamış yaş olarak genç fakat bu lig için yeterli tecrübeye sahip sporcuları harmanlayıp ortaya güzel izlenen, takip edilen, keyif veren bir takım oluşturmak hedefindeyiz.

BASATEMÜR’LA 4.SEZON

Burhanettin Basatemür hocamızla 4.sezonu çalışacağız ki bunu daha uzun yıllara taşımak istikrarı sürdürmek ülkemizde örnek model olmak da hedeflerimizden biri.

”DEV BÜTÇELİ TAKIMLARLA YARIŞTIĞIMIZ İÇİN ŞEHRİMİZİN TÜM KURUM VE KURULUŞLARINI KULÜBÜMÜZE DESTEK VERMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ”

Futbol endüstrisin de kurumsallaşmanın en büyük göstergesi sponsorluklardır. Şehri temsilen sponsor oluşturma sürecinde nitelikli mesai ayırarak bize destek veren Milletvekilimize ve Belediye başkanımıza teşekkür ederiz. Bu manada Somaspor’a sponsorluk olarak destek veren şehrimizin göz bebeği kuruluşu Soma Nakliyeciler Koopperatfi’ne Başkanı Sayın Hayati Gümüş bey’e ve yine madencilik sektörünün dev kuruluşu İmbat Madencilik ve Genel Koordinatörü Gökalp Büyükyıldız bey’e ve diğer sponsorlarımıza teşekkür ederiz. Zor bir ligde güçlü camialara karşı dev bütçeli takımlarla yarıştığımız için şehrimizin tüm kurum ve kuruluşlarını kulübümüze destek vermesini temenni ediyoruz.

STAD ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yine Yeni Stadyum ile alakalı çalışmaların hızlı bir şekilde yapıldığını biliyoruz. Şehrimiz 65 yıl sonra yeni bir stadyum kazanacak bu çok önemlidir bu kazanımı önemsiyoruz. Bunun için her bir ayrıntıyı takip eden Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ederiz.

Dün gerçekleştirilen TFF olağanüstü seçimli genel kurulunda bizimde imza ederek destek verdiğimiz TFF yeni başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi’yi tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Son olarak da SOMASPOR’un ruhu taraftarlarımızı yeni sezonda stadyumda takımımızı desteklemeye vazgeçmeden tribünleri doldurmaya davet ediyorum. 2022-23 sezonu Somaspor’a ve tüm takımlara hayırlı olsun.” Açıklamalarında bulundu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN