Aydın ve Basatemür Batman Maçı Öncesi Konuştu

Aydın ve Basatemür Batman Maçı Öncesi Konuştu

İkinci devre maçlarının başlamasına üç gün kala Aydın ve Basatemür Batman Petrol Spor maçı öncesi konuştu.

Somaspor Kulüp başkanı Mustafa Aydın ve Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, lige verilen aranın ardından yoğun antrenman ve maç programlarını geride bıraktıklarını ve bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Batman Petrolspor  maçına odaklanarak sezonu iyi şekilde bitirmeyi hedeflediklerini belirttiler.

Aydın ve Basatemür, bloğumuza yaptıkları açıklamada rakipleri ile profosyonel lig tarihlerinde oynadıkları beş maçta üstünlük kuramadıklarını ancak bu maçta bu şansızlığı yeneceklerini ifade ettiler.

SOMASPOR KULÜP BAŞKANI MUSTAFA AYDIN

Mustafa Aydın, ”Somaspor’a Yakışır Şekilde Başlamak İstiyoruz.”

”2022-23 Sezonu ligin ikinci yarısına Batman’da Somaspor’a yakışır şekilde başlamak istiyoruz. Ligin ilk yarısının tamamına yakın bölümünde oynadığımız güzel göze hoş gelen baskılı dinamik heyecan verici oyunumuzu Batman’da sergileyerek güzel bir başlangıç temennimiz. Devre arasını iyi geçirdik kadromuzu yüksek oranda koruduk. Giden arkadaşlarımızın yerine yeni gelen arkadaşlarımızda yetenekli donanımlı başarıya açık oyuncular inşallah tüm sporcu kardeşlerimiz yüksek performans ile mücadele edecekler. Bizim şehir olarak en büyük gücümüz iyi mücadele bunu saha da ve saha dışında ne kadar iyi yaparsak başarı o denli yakın bize. Hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Batman maçında tüm sporcularımıza ,teknik heyetimize başarılar diliyorum. Keyif veren bir oyunla istediğimiz neticeyi inşallah alıp şehrimize döneceğiz.”



SOMASPOR TEKNİK PATRONU BURHANETTİN BASATEMÜR“Amacımız Kazanarak Başlamak”

Takımın teknik patronu Burhanettin Basatemür ise zorlu karşılaşma öncesinde şunları söyledi: “Ligin ikinci yarısına nasip olursa Pazar günü başlıyoruz. Amacımız kazanarak başlamak. Kenan Fakılı’nın sakatlığından dolayı sezonu kapatması Yılmaz Ceylan’ın ise transfer olduğu için iki bölgeye transferler yaptık. Gelen oyuncularımızın uyum sürecinin dışında bir eksiğimiz yok. Cumartesi günü İstanbul’dan Batman’a geçeceğiz. İnşallah takımımızın ve Soma’mızın mutlu olacağı bir skorla döneriz.”dedi.

Maçın Hakemi Batuhan Gültek

Öte yandan Pazar günü Batman Yenişehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Malatya Bölgesi Klasman hakemi Batuhan Gültek yönetecek.. Daha önce takımımızın iki maçına (Niğde ve Afyon) çıkan Gültek ile, sahadan bir galibiyet ve bir mağlubiyetle ayrıldık. (Detaylara şuradan bakabilirsiniz)



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN