Aydın: Coşkulu Ve Güzel Bir Başlangıç Yapmak İstiyoruz

Aydın: Coşkulu Ve Güzel Bir Başlangıç Yapmak İstiyoruz

Somaspor Pazar günü evinde oynayacağı Batman Petrolspor maçı hazırlıklarını bugün Atatürk Stadı’nda gerçekleştireceği ter antrenmanıyla tamamlayıp tesislerinde kampa girecek.

Aydın: 3 Puana Odaklandık..

Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, zorlu Batman Petrolspor maçından 3 puan hedeflediklerini belirterek “3,5 ay sonra yeni sezonda kendi taraftarımız önünde coşkulu ve güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz.’’dedi.

Sezona 2 aya yakın 3 etaptan oluşan kamp çalışmaları ile iyi hazırlandıklarını dile getiren Aydın;

‘‘Hazırlık döneminde yenilediğimiz takımımız alıştı kaynaştı bir ve beraber oldu güzel bir aile oldu. Sezon başlangıçları zor olur, oyuncularımız bu maçın ciddiyetini önemini biliyor bir çoğu ilk kez taraftarımızın önünde forma giymenin heyecanını yaşıyor. Taraftarımız Batman Petrolspor maçında 12.adam olarak coşkulu, sürekli ve nitelikli destekleri ile oyunun bir parçası olacağına sabırla yeni gelen futbolcu kardeşlerimize destek vereceğini biliyoruz. Batman müsabakasında güzel bir görsel futbol şöleni ile sezona galibiyeti başlamak istiyoruz. Mücadeleci coşkulu ve isteyen vazgeçmeyen bir oyuncu grubumuz var.



Batman Petrolspor müsabakasında da sonuna kadar gideceklerine inanıyoruz. Güzel bir oyun ile üç puanı hanemize yazdıracaklarına inanıyoruz.
Zor bir grupta mücadele edeceğiz bu sezon ligin son doksan dakikasına kadar hedefin içinde kalmak ve mücadele etmek. İnşallah sonunda daima yukarı hedefimizi gerçekleştirmiş oluruz. Sezona başlarken tüm oyunculara sakatsız kazasız bir sezon temenni ediyorum. Tüm takımlara başarılar diliyorum.’’ diye konuştu.



Bağlantılı Haberler

Batman Maçı Öncesi Sıkıntılı Durum
Somaspor-Batman Petrolspor Maç Önü
Batman Petrolspor Maçımıza Uğurlu Hakem
Batman Petrolspor Mesaisi Başladı
Batman Petrolspor 2-0 Somaspor
Somaspor, Batman Petrolspor Deplasmanında
Batman Petrolspor Maçı Egemen Artun’un
Batman Maçında Muhammed Öztürk Yok
Suratlar Asıkta Olsa
Somaspor 1-1 Batman Petrolspor
Batman Maçı Öncesi Şok Haber
Basatemür, Zor Maç Olacak
Batman Petrolspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Batman Petrolspor Provası Yapıldı
Batman Petrolspor Hazırlıkları Başladı
Bu Oyuna Bu Skor!
Somaspor 1-1 Batman Petrolspor
Somaspor’da Defansın Merkezi Sıkıntılı!
Somaspor, Batman Petrolspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.
Somaspor’da Basatemür, ”Kenetlenme Zamanı”
Batman Petrolspor 1-0 Somaspor
Batman Petrolspor-Somaspor Maç Önü.
Batman Petrol-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN