Avusturya Müthiş Döndü

Avusturya Müthiş Döndü

Soma Masterlerin orta saha oyuncusu Mustafa Yüksel (Avusturya) , 10 maçlık cezanın ardından muhteşem geri dönüş yaptı.

Dikili Pitane Masterler maçında 3 gol, 9 Eylül Master maçında da attığı 2 golle takımının yıldızı oldu.

13 Maç Ceza Almıştı!

Soma Masterlerin yetenekli orta saha oyuncusu Avusturya, geçen sezon Karşıyaka 1912 Çarşı Master maçında yanlış anlaşılmadan dolayı 13 maç ceza almıştı.13 maç ceza alan Avusturya için devreye giren Soma Master yönetimi, Ege Masterler Federasyonu’na (EMF) yaptığı başvuruyla cezasının 10 haftaya indirilmesini sağladı.

Aldığı 10 maçlık cezanın yedisini geçen sezon tamamlayan Avusturya, üçünü de bu sezon Gaziemir Master, Balçova Termal Master ve Bandırma GB maçlarında oynamadan tamamladı.


AVUSTURYA SOMA MASTER
“Bu Sezon Başaracağız”

Son haftalarda takımın yıldızı olan Avusturya, iki hafta önce Dikili Pitane Masterlere 3 gol, geçen haftada 9 Eylül Master maçında attığı 2 golle takımına 3 puanı kazandırmanın yanında ligde namağlup liderliği de devam ettirdi. 4 maçta 5 gole ulaşan ve bir çok golünde asistliğini yapan Avusturya, şöyle dedi:
“Yanlış anlaşılmadan dolayı çok büyük ceza aldım ve çok sevdiğim futboldan 10 hafta uzak kaldım. Ancak bu olumsuzluklar geride kaldı. Masterlerimizin başarısı için elimden geleni yapıyorum. Ekip olarak iyi bir uyum sağladık. 3 sezon play-off’lardan geri döndük. Bu sezon negatif olguyu kırıp şampiyon olmak istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz”dedi.


Soma Master, Ay Yıldız Master Deplasmanında

Ligde 7 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 19 puanla lider durumda bulunan Soma Masterler, 8.hafta İzmir deplasmanında 6 puanla 9.sırada yer alan Ay Yıldız Masterlerin konuğu olacak..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN