Avukat Kadınlardan Rukiye’ye Destek

Avukat Kadınlardan Rukiye’ye Destek

U-17 Kız Milli Takımı kadrosuna çağrılan Medigün Zafer Spor Kadın Futbol Takımı sporcusu Rukiye Canbal’a Soma’daki avukat kadınlardan destek geldi.

Kampa gitmeden önce kulüp tesislerinde Rukiye Canbal‘ı ziyaret eden Medigün Zafer Sporun “Birlikte Başaracağız” ekibinde de bulunan avukat kadınlardan Hande Kaya, Gamze Kocatepe Yıldız ve Elif Tanır Sevinç arkadaşları ile birlikte aldıkları hediyeleri Rukiye’ye verdiler.

Avukat kadınlar adına konuşan Elif Sevinç Tanır “Rukiye’nin yakaladığı bu başarı kendisi ve ilçemiz için çok önemli. Başarılı her kız çocuğu ödüllendirilmeli ve cesaretlendirilmelidir. Bizde cesur kızlar yaratmak ve başarıyı ödüllendirmek adına Rukiye’yi ziyaret ederek tebrik ettik. Katkı koyan bütün avukat arkadaşlara teşekkür ederiz. Daha büyük başarılar elde etmeyi “Birlikte Başaracağız“ dedi.

Rukiye ise: “Ablalarımın bu jesti beni çok mutlu etti. Futbol oynama konusunda verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunun farkına şimdi daha iyi varıyorum. Futbol oynamak isteyen bütün kızlara çevrenin sesini değil kendi iç seslerini dinlemelerini tavsiye ediyorum.” Diye cevap verdi

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN