Atatürk Stadı’ndan ”Yüksek”ten Uçan Bir Oyuncu Geçti

Atatürk Stadı’ndan ”Yüksek”ten Uçan Bir Oyuncu Geçti

26 Ocak 2020’de Somaspor ile Gölcükspor arasında oynanan karşılaşmada Atatürk Stadı’nda ”Yüksek”ten uçan bir oyuncu vardı. İsmail Yüksek..

20 Yaşında 20’nolu oyuncu

26 Ocak 2020’de TFF 3.Lig 3.Grup 20.haftasında evimizde konuk ettiğimiz Gölcükspor ile 1-1 berabere kalmıştık. O maçta rakip takımda oynayan, 20’li yaşlarda 20 numaralı oyuncu İsmail Yüksek bir hayli dikkatimizi çekmişti.


Atatürk Stadında oynanan maçın 28.dakikasında Mehmet Uysal‘ın ☝ yukarıdaki (videoda olduğu) gibi attığı golle devreyi 1-0 önde tamamlamış 66.dakikada ise 👇 aşağıdaki Video’da göründüğü üzere İsmail Yüksek‘in müthiş kafa golüne engel olamamıştık.

Ve o İsmail Yüksek’in bizim maçtan sonra Fenerbahçe ile başlayan macerası A-Milli takımımıza kadar uzadı.
Dün akşam Milli Takımımızın EURO 2024 Elemeleri’nde deplasmanda Hırvatistan‘ı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada İsmail Yüksek’in performansı parmak ısırttı.


Sahada basmadık yer, ezmediği çim kalmayan İsmail Yüksek’in güzel oyunu Milli takımın galibiyetinede yansıdı. Ne diyelim Allah yolunu açık etsin.

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN