Aslan Aydoğdu Elmas’a Veda Etti.

Aslan Aydoğdu Elmas’a Veda Etti.

Kaleci antrenörü Aslan Aydoğdu Elmas’a veda etti. Karaelmasspor da yardımcı antrenör olarak sezon başından beri A takımında başarı ile görev yapan Aslan Aydoğdu iş gereği Soma‘ya ve Karaelmasspor’a veda ederek takımdan ayrıldı.

Aslan Aydoğdu yaptığı açıklamada “Soma 301 Karaelmasspor ile güzel anılarım oldu, güzel dostluklar kazandım. Ayrılıklar sevdaya engel değildir. Kalbim, gönlüm ve bir kulağım her zaman Soma’da olacak ve kalbim hep bizim çocuklar için atacaktır. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başta Soma 301 Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Analı ve Yönetim Kurulu üyelerimiz olmak üzere, Teknik ekibimize, futbolcu kardeşlerimize ve camiamıza veda ediyorum. Kalan maçlarda takımızın daha iyi yerlere geleceği inancı ile başarılar diliyorum” dedi.

Yılmaz Analı, Aslan Aydoğdu’ya teşekkür etti.

Soma 301 Karaelmasspor Kulüp başkanı Yılmaz Analı ’da Aslan hoca’nın takımdan ayrılması konusunda yaptığı açıklamada “ Aslan Aydoğdu hoca ile çalışmaktan son derece mutluyduk, ancak Zonguldak’ta yapmış olduğu iş anlaşması gereği Somamızdan ve bizden ayrılmak zorunda kalmıştır. Sevgili Aslan hocamıza şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetlerden ve emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki gerek iş hayatında gerek futbol kariyerinde başarılar diliyorum.”dedi.

Aslan hocadan boşalan yere Kamil Karakum getirildi.

Başkan Analı, “Soma 301 Karaelmas spor yardımcı hocalığına Soma da sporseverlerin de yakından tanıdığı Kamil Karakum hocamız getirilmiştir. Kendisinin takımımıza güç katacağına da kalben inanıyoruz, elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Takımımızın hak ettiği noktaya ulaşması noktasında güvenimiz tamdır. Kendisine yeni görevinde başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını dileriz.” Dedi.

Karakum: “Güzel ve uyumlu bir takıma geldim”

Kamil hoca’da yaptığı açıklamada “ Bana güvenenleri asla mahcup etmemek için var gücümle çalışacağım, Karaelmas spor şampiyonluğu hak eden bir takım, üstüme düşen rol ne ise bende bu rolümün gerekliliğini elbette yerine getireceğim, güzel ve uyumlu bir takıma geldim, Somalılar ve taraftarlarımız bize güvensinler. Bu hafta sonu Pazar günü Linyit stadında Kayalıoğlu spor ile önemli bir karşılaşma yapacağız. Spor severlerin desteklerini bekliyoruz” diyerek teşekkür etti.

Somada spor olarak bizlerde Aslan Aydoğdu hocamıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kamil Karakum hocamıza da hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.

Sitede yayımlanan Köşe Yazıları ve Yorumların sorumluluğu yazarlarına aittir. somadaspor.com yazıların sorumluluğunu almaz.

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Şeref Öksüm

YORUM YAZIN