Arnavutköy-Somaspor Maçını Yusuf Adnan Kendirciler Yönetecek.

Arnavutköy-Somaspor Maçını Yusuf Adnan Kendirciler Yönetecek.

2.Lig Kırmızı Grup 21. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu. Arnavutköy-Somaspor maçını Yusuf Adnan Kendirciler yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi tarafından yapılan atamalara göre, 20 Ocak Cumartesi günü saat 14:00’da Arnavutköy Belediyesi tarafından tamamlanan ve hizmete açılan Bolluca Stadında oynanacak olan Arnavutköy Belediyespor-Somaspor karşılaşmasını, Şanlıurfa Bölgesi Klasman hakemi Yusuf Adnan Kendirciler yönetecek..

Arnavutköy Bld.Spor-Somaspor maçıyla beraber 68.maçına çıkacak olan hakem Kendircilerin yardımcılıklarını Adnan Akbulut ile Eren Özçelik yapacak. Mücadelede 4. Hakemliği ise Muhammed Mehmetcan Söylemez üstlenecek..

Yusuf Adnan Kendirciler ile 3.kez

Orta hakem Yusuf Adnan Kendirciler, temsilcimiz Somaspor’un maçında üçüncü kez görev yapacak.. Kendirciler, TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 13 Nisan 2022 Çarşamba günü Bayburt Özel İdareyi deplasmanda 56.dakikada Osman Hanoğlu’nun golüyle 1-0 mağlup ettiğimiz maçta orta hakem ve 15.01.2023 2.Lig Beyaz Grup 20.hafta maçında Batman Petrolspor A.Ş‘yi deplasmanda Yusuf Tursun ve Mücahit Aslan’ın golleriyle 2-1 mağlup ettiğimiz maçta ise dördüncü hakem olarak görev yaptı.

Zorlu maç öncesinde Somaspor’da cezalı oyuncu bulunmazken, ev sahibi ekipte daha önce TFF 1.Ligde de forma giyen tecrübeli stoperi Hakan Çinemre sarı kart cezası nedeniyle forma giymeyecek.

Bağlantılı Haberler

Somaspor, Arnavutköy Bld.Spor’u 1-0 Mağlup Etti

Somaspor-Arnavutköy Bld Spor Maç Önü

Arnavutköy Bld Maçını Ahmet Ecevit Yönetecek

Arnavutköy Bld.Spor 0-2 Soma Spor

Arnavutköy Bld.Spor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN