Arnavutköy Bld.Spor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Arnavutköy Bld.Spor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Somaspor takımımızın 14.hafta deplasmanda oynayacağı Arnavutköy Bld spor maçını Sinan Özcan yönetecek.

13 Kasım Pazar günü saat 14:00’da Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda oynanacak Arnavutköy Belediyespor-Somaspor mücadelesini Trabzon bölgesinden klasman hakemi Sinan Özcan yönetecek. Özcan’ın yardımcılıklarını Hasan Erdoğan ve Volkan Kaan Topal yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Tolga Sancak görev alacak.

3 Maçımızda da mağlup olduk!

Maçın 31 yaşındaki orta hakemi Sinan Özcan daha önce 3 kez maçımızı yönetti ve o üç karşılaşmada Bayrampaşa Spor’a ve Vanspor’a 1-0, Çorumspor‘a ise 2-0 mağlup olduk.

NOT:Haberin görselinde 5 Kasım Cumartesi günü Soma Atatürk Stadı’nda Somaspor ile Isparta 32 Spor arasında oynanan maçta mükemmele yakın yönetim gösteren Yakup Özhan, Emrah Akkaya, Çağrı Ateş ve dördüncü hakem Serkan Özyılmaz yer almakta.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN