Arnavutköy Bld Maçını Ahmet Ecevit Yönetecek

Arnavutköy Bld Maçını Ahmet Ecevit Yönetecek

Somaspor’un ligin 33.haftasında sahasında oynayacağı Arnavutköy Belediye Spor maçını Çorum Bölgesi B-Klasman hakemlerinden Ahmet Ecevit yönetecek.

19 Nisan Çarşamba günü saat 15:00’da Atatürk Stadı’nda oynanacak Somaspor -Arnavutköy Belediyespor mücadelesini Çorum bölgesi B-klasman hakemi Ahmet Ecevit yönetecek.

Arnavutköy Bld.Spor maçıyla Somaspor’un dördüncü kez maçına çıkacak olan Ahmet Ecevit‘in yardımcılıklarını; Muhammet Münir Dadı ve Muhammet Oğuzhan Öztaş yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Erdem Temel görev alacak.

ahmet ecevit

Ecevit ile, 2 galibiyet 1 mağlubiyet aldık.!

Maçın hakemi Ahmet Ecevit daha önce 3 kez maçımızı yönetti ve o üç karşılaşmadan iki galibiyet ve bir mağlubiyetle ayrıldık. Ecevit ilk olarak; 11.09.2019’da kupa maçında Tavşanlı Linyitspor‘u deplasmanda Muammer Atalay’ın golüyle 1-0, 11.12.2022’de evimizde Bursaspor‘u Emrecan Bulut (2) ve Erdem Aygül’ün golleriyle 3-1 ve son olarak 25.03.2023’de İnegölspor‘a deplasmanda 1-0 mağlup olduğumuz maçlarda düdük çaldı.

Ahmet Ecevit, haberin görsellerinde Bursaspor‘u 3-1 mağlup ettiğimiz maçlarda seromoni-saha-top paylaşımda görünüyor.

SARI- KIRMIZI KARTLAR5 Oyuncu kart sınırında!

Somaspor’da cezalı oyuncu bulunmazken, beş oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı kart sınırında bulunan; Tunay Meral, Oğuzhan Yıldırım, Yusuf Türk, Mücahit Aslan ve Mustafa Şengül Arnavutköy Belediye Spor maçında sarı kart görmeleri halinde 34.hafta deplasmanda oynayacağımız Şanlıurfa Spor maçında cezalı duruma düşecekler.

Ligin ilk devresinde şurada yazılan maçın kısaca özeti

Burhanettin Basatemür idaresindeki siyah-beyazlılar, son 7 haftada mağlubiyet yüzü görmeyen Arnavutköy Belediye Spor’u her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda oynanan maçta Soma Spor’a üç puan getiren golleri 24.dakikada Yılmaz Ceylan ve 84.dakikada penaltıdan Can Vural  attı, şeklindeydi.

İki takımın da Play-Off’a kalma mücadelesi verdiği maç öncesinde Somaspor 44 puanla 9.sırada, Arnavutköy Bld.Spor ise bir basamak üstümüzde 45 puanla 8.sırada yer alıyor.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN