Arife Kübra Gözmener, U19 Milli Takımına Davet Edildi.

Arife Kübra Gözmener, U19 Milli Takımına Davet Edildi.

İlimiz ve İlçemizi Kadınlar 1.Ligde başarıyla temsil eden Soma Zafer spor kadın futbol takımımızdan Arife Kübra Gözmener, U19 Milli Takımına davet edildi.

01-03 Mart tarihleri arasında Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp Tesislerinde, kampa katılacak olan Arife Kübra Gözmener, 30 Mart-08 Nisan tarihleri arasında Litvanya’da yapılacak Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerine katılacak olan U19 Milli takımı kafilesinde yer alacak.

Kulüpten yapılan açıklamada “Kadınlar 1’nci Ligi’nde genç, yetenekli fakat tecrübe ihtiyacı olan sporcular ile oynuyoruz. Bu ısrarımız bazen saha içi sonuçlara olumsuz yansıyor fakat günün sonunda kazanan sporcularımız ve kulübümüz oluyor. Sabrımız ve cesaretiniz bize kazandırıyor. Sporcumuz Arife Kübra Gözmener ile gurur duyuyoruz, kendisine ve Milli Takımımıza başarılar diliyoruz.”denildi.

Bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN