Anlamlı Galibiyet, Takım Taraftar Buluşması

Anlamlı Galibiyet, Takım Taraftar Buluşması

Geçen hafta deplasmanda lideri yenince, Özel İdarespor galibiyetinin anlamı daha bir anlam kazanacaktı, öyle de oldu.

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

Sivas ve Özel idare gibi üst düzey takımlara karşı alınan bu galibiyet gerçekten çok büyük anlam kazandı.
Bu galibiyetler tesadüf değil, çalışmanın ürünü bir hafta boyunca antrenmanda yapılan çalışmaların sahaya yansımasıydı..

MAÇ BAŞI

Evimizde oynadığımız maçlarda ilk yarılar bizim kontrolümüzde geçiyor, buna alıştık artık. Bu alışkanlığımıza da Burhanettin hocanın taktiksel oyun anlayışına bağlıyoruz. İkinci yarıda takım tam anlamıyla ritmini buluyor ve beklenilen sonuç, haberin başlığındaki görselde olduğu gibi; takım-taraftar buluşması…

SOMA ÖZEL İDARE ESTANTENE

İkinci yarının başında kontra toptan yediğimiz gol sanki ilk yarıyı 1.0 kapatmış hissi verdi bize.. ‘’İkinci yarıya yenik başladık adeta’’ diye geçirdik içimden ama ritmimizi bulunca golü hemen bulduk. Yakın zamanda karşılık verince maçı kazanmak adına umutlandık , o ikinci gol, arkadan defanstan hazırlanış ve bitiriliş bakımından harikaydı.. Rakibi üzerimize çekip kenardan gelişen konbine atakla golle sonuçlanması güzel bir çalışılmanın örneği oldu.

MÜCAHİT ASLAN SOMASPOR

İkinci yarı Ali’nin yerine giren, Ali’ye göre ofansif futbolu seven Mücahit’te Somaspor forması altında ilk resmi golünü kaydetti. Dediğim gibi Mücahit, Ali’ye göre biraz daha önde oynamayı seviyor, ceza sahasında olması gereken yerde bulunarak üçüncü golü attı. Böyle her hafta orta saha oyuncularının gol bulması önemli verimlilik ve takımın oyun gücü olarak hücuma katkı vermesi adına önemli bir durum. Bütün oyuncuların form grafiğinin yükselmesi demektir bu..

YASİN ABDİOĞLU ÖZEL İDAREYE ATTIĞI GOL

Her geçen hafta daha bir olgun oyun izliyoruz takım olarak. Hatalarımızın azaldığı evimizde özellikle bu durumun düzelmesi ilk beş için umutlarımız artıyor diyebiliriz. Yasin Abdioğlu’nun formu her geçen gün artarak devam ediyor. Bugünde iki gole imza atan Yasin, bir takımın golcüsünün ne kadar önemli olduğunu hem bizlere hem de spor kamuoyuna gösteriyor, böyle devam ederse Somaspor’u iddialı duruma getirecektir..

SOMA ÖZEL İDARE

Bakın bu takım oyunudur, bütün oyuncu grubunun verimliliği arttığı herkesin katkısı oyunun genelinde sistemimize bağlı kalarak oyun bazında maç içinde yenik duruma düştüğümüz de takımın oyun disiplininden kopmaması bizim en önemli artılarımız. Bunun için gollerin geleceğini izlemini görüyoruz, bozulmamak çok önemli artık..

Önümüzdeki Çarşamba Sarıyer’le deplasmanda oynuyoruz. Onların da puan tablosuna bakınca iyi durumda olmadıklarını görebiliyoruz ama öyle bir grup ki herkes herkesi yenebiliyor dikkatli olmalıyız ..

Bu arada unutmadan her geçen gün üstüne koyarak takıma büyük katkı sağlayan Erkul’un güzel ortası, oyuna 73.dakikadan itibaren dahil olan Osman’ın iki güzel gol ortası ve yukarıda da belirttiğim gibi Mücahit’in istekli ve arzulu oyunu ile bulduğu gol maçın unutulmayacak anlarındandı.

SOMASPOR ÖZEL İDARESPOR MAÇI

Geçen hafta Vanspor’u 5-0 mağlup eden Özel İdarespor’u 3-1’lik skorla devirme başarısı gösterip galibiyetle kapatılan bir hafta sonun da takım üstüne koyarak devam ediyor. Bu güzel galibiyette emeği geçen başta teknik kadro, yönetim, futbolcular ve tribündeki taraftarı açıkçası bu oluşumun içerisinde olan herkesi tebrik ediyoruz. İnşallah böyle devam ederiz.. Sevgilerle.. Doğan Gülşen (Tüm yazılarına göz at)

Bağlantılı Haberler;

Arifeyi Gösterip Bayramı Göstermedik:3-1
Somaspor Özel İdareyi Bekliyor
Somaspor Özel İdare Maçının Hakemleri Belirlendi
Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi

SUAT GÜNDOĞAN

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN