Ankaraspor Somaspor Maç Önü

Ankaraspor Somaspor Maç Önü

Bu Cumartesi saat 13:00’da Başkent deplasmanın da ligde aynı puana sahip olduğumuz Ankaraspor ile oynuyoruz. Maç bir aksilik olmazsa Somaspor Siyah İnciler Taraftar Sosyal medya üzerinden naklen yayınlanacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 26 puanla 9.sırada yer alan Somaspor, Teknik direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde bugün yaptığı antrenmanla Ankaraspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Cuma günü sabah saat 08:00 de başkent’e hareket edecek siyah-beyazlılarda cezalı oyuncu bulunmazken sakat olan Ramazan Işık kadrodan çıkarıldı.

Ankaraspor’da ise geçen hafta Vanspor maçında golü atan Recep Yemişci ve defans oyuncusu Furkan Çil kart cezası nedeniyle maçta forma giyemeyecek.



Burhanettin Basatemür, ‘’Amacımız Ankara’dan kazanarak dönmek’’

Teknik patron Burhanettin Basatemür, bugün gerçekleşen antrenmanın ardından zorlu maçla ilgili yaptığı kısa açıklamada, ‘’Grubun para harcayan iyi takımlarından biriyle oynayacağız. Ramazan sakatlığından dolayı kadroda yer almayacak. Amacımız Ankara’dan kazanarak dönmek.’’dedi.

 

Mustafa Aydın, ‘’Genç dinamik ve tempolu bir takımız’’

Antrenmanı yakından takip eden Somaspor Kulüp başkanı Mustafa Aydın, geçen hafta Etimesgut Belediyespor maçında alına 1 puanın iyi olduğunu belirtti. Takımda Ramazan Işık’ın haricinde sakat veya cezalı oyuncu bulunmadığını dile getiren Aydın, ”Öncelikle ligde zor bir fikstür geçiriyoruz. İkinci defa Ankara seferine çıkıyoruz. Puan sıralamasında bir sıra üstümüzde olan Ankaraspor müsabakasını kazanıp rakibimizin üstüne çıkmak istiyoruz. Ankaraspor ekibi iyi bir bütçe ile kurulmuş tecrübeli oyuncuları olan bir takım, biz de genç dinamik ve tempolu bir takımız. Yine her zamanki gibi iyi mücadele edip rakipten daha fazla koşarak üç puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Hafta boyu bunun için çalıştı oyuncularımız, bu çalışmanın karşılığını saha da yapacakları mücadele ile alacaklarını inancımız tam. Oyuncularımıza ve teknik ekibimize başarılar diliyorum.”dedi.



Ankaraspor –Somaspor maçını Lütfullah Aslan yönetecek

11 Mart Cumartesi günü saat 13:00’de Osmanlı Stadında oynanacak karşılaşmayı Diyarbakır Bölgesi Klasman Hakemi Lütfullah Aslan yönetecek. Aslan’ın yardımcılıklarını Mehmet Sıraç Akpınar, Orhan Timurtaş ve Murat Ercan üstlenecek.

 

3 Oyuncumuz kart sınırında!

Tunay Meral, İbrahim Ak ve Özcan Aydın Ankaraspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, Ankaraspor maçında kart görmeleri durumunda 19. haftadaki Hekimoğlu Trabzon maçında forma giyemeyecek.



Osmanlı Stadı’nda bizleri çok zor maç bekliyor!

Sonuç olarak 3.450.000 € değerinde kaliteli oyunculardan kurulu bir takımla oynayacağız. Yani bizim takım değerimizin  neredeyse 4,5 katı.. Osmanlı Stadı’nda bizleri çok zor maç bekliyor.. Daha önceki maç önü yazılarımda da belirttiğim gibi bizim takım göze hoş gelen bir futbol oynamıyor. Yaptığımız en güzel şey takım halinde iyi koşup, iyi mücadele edip sabırla golü buluyoruz.. Bu deplasmanda da gerçek kimliğimiz olan; iyi koşu, iyi mücadele ve sabır yine bizlere başarı getirecektir.. Ha istediğimiz sonucu elde edemeyebiliriz de bu dünyanın sonu değil!. Bu ligde herkes herkesi yenebilir.. İki aynı puana sahip takımın mücadelesinde gülen biz olalım..SİYAH-BEYAZ DEVAM..

17.Hafta Maçları:

Ankaraspor-Somaspor (11 Aralık Cumartesi Saat 13:00)
Adıyamanspor-Sarıyer
İnegölspor-Bodrumspor
Niğde Anadolu Fk-Çorum Fk
Hekimoğlu Trabzon-Van Spor Fk
Sakaryaspor-Serik Belediyespor
Diyarbekir Spor-Sivas Belediye Spor
Turgutluspor-Etimesgut Belediyespor
Ergene Velimeşe Spor-Kahramanmaraşspor
Afjet Afyonspor-Bayburt Özel İdare Spor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN