Ankaraspor 0-3 Somaspor

Ankaraspor 0-3 Somaspor

Somaspor, TFF 2.Lig Beyaz Grup 6.Hafta maçında Ankaraspor deplasmanında 3-0’lık net skorla 3 puanı almayı başararak çıkışını sürdürdü.

TFF 2.Lig Beyaz Grup 6.haftasında Ankaraspor ile Somaspor karşı karşıya geldi. Etimesgut Belediye Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Somaspor 3-0’lık skorla kazandı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz geçilirken, Somaspor ‘a galibiyeti getiren golleri 62. dakikada Emrecan Bulut, 82.dakikada Yusuf Türk ve 88.dakikada Kenan Fakılı kaydetti. Ankaraspor 0-3 Somaspor

Geçen sezon kendisine ters gelen ve iki maçta da mağlup olduğu rakibini üstelik deplasmanda 3-0 gibi farklı skorla mağlup eden Somaspor, gruptaki puanını 8’e yükseltti. Ev sahibi ekip ise 6 puanda kaldı.

Grupta 7.hafta maçları öncesinde hafta içi Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur Eleme maçları oynanacak. Somaspor 27 Eylül Salı günü Efeler 19 FK ile kupa, 1 Ekim Cumartesi günü ise Tarsus İdmanyurdu ile 7.hafta maçı oynayacak. Ankaraspor ise aynı gün ve tarihte Kepez Belediyespor ile kupa, 1 Ekim Cumartesi günü de deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Grupta bugün oynanan maçlar:

Ankaraspor 0-3 Somaspor
İnegölspor 2-0 Isparta 32 Spor
Erokspor 3-2 Nazilli BLD
Bayburt Özel İdare-Arnavutköy
Sivas Bld-Afyonspor
Amed-Bursaspor
Erzincanspor-Menemen
Tarsus-Şanlıurfaspor
Çorum Fk-Batman Petrol
Düzcespor Bay

Bağlantılı Haberler:

Ankaraspor Maçımızın Hakemi Belli Oldu
Somaspor 0-1 Ankaraspor
Somaspor-Ankaraspor Maç Önü
Basatemür Ankaraspor Maçını Değerlendirdi
Ankaraspor 1-0 Somaspor
Ankaraspor Somaspor Maç Önü
Ankaraspor Maçımızın Hakemleri Açıklandı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN