Amed Sportif Maçımıza Adana’lı Hakem

Amed Sportif Maçımıza Adana’lı Hakem

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta Somaspor’un 4.hafta deplasmanda Amed Sportif ile oynayacağı maçı Metehan Alpat yönetecek.

14 Eylül Çarşamba günü Diyarbakır Stadı’nda oynanacak ve saat 19’00’da başlayacak Amed Sportif-Somaspor karşılaşmasını Adana Bölgesi Klasman Hakemlerinden Metehan Alpat yönetecek. Alpat’ın yardımcılıklarını Necmi Demir, Caner Eroğlu ve Halil Erdoğan yapacak.

Orta hakem Metehan Alpat

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Somaspor, 10 Kasım 2019 tarihinde deplasmanda karşılaştığı Diyarbekirspor’u Hayri Mert Yomralıoğlu ve Muammer Atalay’ın attığı gollerle 2-1 mağlup ettiğimiz maçı yönetti. (detaylar için buraya)

Amedspor’un ise 4 maçını yönetti

Hacettepe 1-1 Amedspor
Amedspor 3-1 İnegölspor
Kırşehir Bld 1-0 Amedspor
Pendikspor 0-3 Amedspor maçlarını yönetti.

Tarihlerinde ilk defa karşı karşıya gelecek iki takımın 3.Hafta sonunda Amed Sportif 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet ve topladığı 4 puanla 10.sırada yer aldı. Somaspor ise 2 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 puanla 17.sırada yer aldı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN