Amatör Spor Haftası Taekwondo Müsabakaları

Amatör Spor Haftası Taekwondo Müsabakaları

Soma İlçemizde, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında amatör spor kulüplerinin desteklenmesi amacıyla düzenlenen etkinliklerden biri de Taekwondo idi.

Voleybol, Masa Tenisi, Okçuluk, Futbol, Atletizm ve Badminton‘dan sonra dünde Taekwondo müsabakaları Soma Gençlik Merkezi Spor Salonunda gerçekleşti.

Soma Gençlik Merkezinde eğitim gören sporcuların katılımı ile gerçekleşen Taekwondo müsabakaları sonunda katılım sağlayan 79 sporcuya belge takdim edildi.

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN