Amatör Spor Haftası Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

Amatör Spor Haftası Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından ”Amatör Spor Haftası” münasebetiyle düzenlenen ”Masa Tenisi Turnuvası” sona erdi.

Amatör Spor Haftası kapsamında 39’u kız, 43’ü erkek olmak üzere toplam 82 sporcunun kıyasıya yarıştığı müsabakalarda dereceye girenler de belli oldu.

Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Genç ve Büyükler olmak üzere Vali Muzaffer Ecemiş Spor Salonunda düzenlenen müsabakalar sonunda dereceye girenlere Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dilek Mert madalya takdim etti.

Gruplarında birinci olan sporcular şöyle:

🏓 Kızlar

Minik Kızlar: Berra Bayraktar
Küçük Kızlar: Pelin Karaaslan
Yıldızlar Kızlar: Öykü Çalışkan
Genç Kızlar: Işılay Akbaş

🏓 Erkekler

Minik Erkekler: Ömer Kara
Küçük Erkekler: Efe Altıntaş
Yıldızlar Erkekler: Batu Altıntaş
Genç Erkekler: Berkay Dinar

🏓 Büyük Erkekler

Tutku Durmaz

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN