Amatör Liglerde Uygulanacak Esaslar’da Değişiklik Yapıldı

Amatör Liglerde Uygulanacak Esaslar’da Değişiklik Yapıldı

TFF, daha önce yayımladığı 2023-2024 Sezonu Amatör Futbol Liglerinde Uygulanacak Esaslar Kitapçığında bugün itibari ile değişiklik yaptı.

TFF Yönetim Kurulu’nun 28.07.2023 tarih ve 10 sayılı toplantısında alınan karar uyarınca 2023-2024 Sezonu Amatör Futbol Liglerinde Uygulanacak Esaslar Kitapçığı yayınlamıştı. TFF, 20 gün sonra yeniden değişikliğe giderek 10.08.2023 tarihinde güncellemeyle berabere Amatör Futbol Liglerinde Uygulanacak Esaslar Kitapçığını yeniden yayınladı.

Amatör Futbol Liglerinde Uygulanacak Esaslar Kitapçığını görmek için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN