Amatör Kulüpleri Sevindiren Buluşma

Amatör Kulüpleri Sevindiren Buluşma

Soma Kaymakamlığı, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Soma Belediyesi ilçemizde bulunan Amatör Spor Kulüplerinin Başkan ve yöneticilerini bir araya getirerek Kahvaltı organize etti

3-9 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası kapsamında Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdiresi Dilek Mert ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Soma’da faaliyette bulunan 14 Amatör Kulüp Başkan ve Yöneticilerini İstasyonda bulunan Spor Tesisleri’nde düzenlediği Kahvaltıda buluşturdu. ilçemizdeki spor kulüplerine Amatör Spora verdikleri destek için plaket ve nakdi yardım yapıldı.



Soma Kaymakamlığı, Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Soma Belediyesinin geniş katılım ile gerçekleştirdiği kahvaltı programına Soma Kaymakamı Fatih Akkaya, Manisa Millet Vekili Mehmet Ali Özkan, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Soma İlçe Emniyet Müdürü Umut Er, Belediye Başkan Yardımcısı Sabır Tuna, Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Haydar Güllü, Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Çakmak, Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dilek Mert, Soma Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Erdinç, 14 Kulüp; Somaspor, Soma Altıntaş, Soma Sotesspor, Soma Zaferspor, Soma Doğa Sporları, Soma Döker Tekvando, Soma Ilgaz Cimnastik, 13 Eylül Gençlikspor, Turgutalp Gençlikspor, Soma 301 Karaelmasspor, Soma Atlı Cirit ve Gençlik, Soma Özel Sporcular Kulübü, Soma Linyit Madenspor Kulübü ve Soma Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi Başkan ve Yöneticilerinin yanı sıra basın mensupları da katıldı.

DİLEK MERT

Programda kahvaltıdan sonra kısa bir selamlama konuşması yapan Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdiresi Dilek Mert, 3-9 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası kapsamında ilk defa düzenlenen organizasyonda sizlerle beraber olmak istedik. Amatör Spor’a katkılarınız çok, emeğiniz çok. Verdiğiniz ve vereceğiniz destekler için şimdiden teşekkür ederiz.” dedi.



Amatör branşlara sağladığı katkı ve destekleri ile Soma’da faaliyette bulunan kulüplerin Soma Belediyesi tarafından sürekli desteklenmeleri Amatör  Kulüplerinin Yöneticilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Soma Kaymakamı Fatih Akkaya, Amatör branşlara sürekli destek olacağını ve ellerinden gelen tüm desteği geleceğimizin çocuklarına yapmayı da devam edileceğini belirtti.

Soma Belediye Başkanı Ali Tulup ise desteklerinin her zaman olması Kulüplere hayat verdiğini ifade etti. Kahvaltı sonunda ise kulüp temsilcilerine sağladıkları desteklerden dolayı; Somaspor, Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi Gençlik Spor Kulübü ve Altıntaş Spor Kulübüne plaket, diğer kulüplere ise plaket ve nakdi yardım çeki takdim edildi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN