Aman Nazar Değmesin!

Aman Nazar Değmesin!

Dün sahamızda Erzincanspor ile oynadığımız maçtan 1-1’lik skorla ayrılan Somaspor’da yenilgi yüzü görmezliğini bu haftada devam etti. Aman Nazar Değmesin!

Birçoğu bu liglerde ilk defa oynamasına rağmen, genç ve dinamik oyunculardan kurulu Somaspor, başarıya yürüyen ve mağlubiyeti unutan takım olma özelliklerini ilk üç haftada olduğu gibi Erzincanspor maçında da aynen devam ettirdiler. Oyuncularımız belki kazanmadı ama uzun haftalardan beri yenilgi yüzü görmezliğini bu haftada devam ettirdiler.

Büyük bütçeli takımlar

Rakipleri puan ya da puanlar kaybederken Burhanettin Basatemür’un takımı içeride ve dışarıda dört haftadır mağlubiyet yüzü görmeyerek, büyük bütçelerle takım kurup istedikleri istikrarı yakalamayan kalburüstü takımlara da adeta gözdağı vermeye devam ediyorlar..Takım berabere kaldı diye üzülmeyelim.

’’Ne nazarı galip mi geldik?’’

Şimdi yazının haber başlığına bakıp ta ‘’ne nazarı galip mi geldik?’’ diyenler olacaktır. Berabere kaldığın takımın; takım değeri 2.500.000 €. Bizim ise 338.000 €. Baktığımızda 338.000 €’luk takımımız puan kaybetti diye üzülüyor, neredeyse bizim  8 katımız olan Erzincanspor bir puan aldı diye seviniyor. Aman nazar değmesin! ⬛⬜ SİYAH-BEYAZ DEVAM ÇOCUKLAR..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN