Altınovaspor 4-4 Turgutalpspor

Altınovaspor 4-4 Turgutalpspor

Bu hafta sonu başlayacak Manisa 1.Amatör Lige hazırlık kapsamında çalışmalarını sürdüren Turgutalpspor, hazırlık maçında Altınovaspor ile 4-4 berabere kaldı.

Manisa Mustafa Gülten 1.Amatör Lig sezonunun ilk haftasında Akhisargücü ile sahasında karşılaşacak Turgutalpspor, bu önemli mücadele öncesi son hazırlık sınavını Balıkesir Süper Amatör Lig takımlarından Altınovaspor ile deplasmanda verdi.

Altınova İlçe Stadı’nda oynanan ve toplam sekiz golün atıldığı karşılaşma 4-4 berabere sonuçlandı.

Yeşil-beyazlı ekibimiz Turgutalpspor’un gollerini; Osman Çakır, Ali Özçelik, Boran Yüksel ve Oğuzhan Karslı attı.

Turgutalpspor, Akhisargücü maçıyla start verecek.

Bu hafta sonu başlayacak Manisa Mustafa Gülten 1.Amatör Lig Akhisar Grubunda yer alan Turgutalpspor, sezona Akhisargücü maçıyla ”merhaba” diyecek.

Geçtiğimiz sezonda aynı grupta yer alan ve oynanan iki karşılaşmada Soma’da oynanan maç 3-0 Turgutalpspor’un üstünlüğü ile biterken, Akhisarda oynanan maç ise 2-2 berabere sonuçlanmıştı. Ligi Akhisargücü 39 puanla ikinci, Turgutalpspor ise 38 puanla üçüncü bitirmişti. İşte bu iki takım 1 Ekim Pazar günü Soma Linyit Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

ŞEVKET ELMAS

Elmas: ”Saha ve seyirci avantajını kullanmak istiyoruz”

Turgutalpspor’da ikinci başkan Şevket Elmas, ligin ilk haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynama avantajını kullanarak Akhisargücü’nü yenmek istediklerini söyledi..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN