Altınova Belediyespor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Altınova Belediyespor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Spor Toto BAL Bölgesel Amatör Lig 8.Grup 23.haftasında oynanacak olan Altınova Belediyespor-Somaspor karşılaşmasının hakemleri belli oldu.

SOMADASPOR

24 Mart Pazar günü saat 15.00’de Yalova Hersekzade Ahmet Paşa Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Berkay Erdemir yönetecek. Erdemir’in yardımcılarını Tuğçe Kamalı ve Emrah Altındağ yaparken maçın dördüncü hakem olarak Ahmet Can görev alacak. Karşılaşmada Hakan Semerci gözlemci olarak görev alacak.

Hakem triosu ilk defa maçımızda görev alacak..





Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN