Alperen Efe ve Dursun Gündoğan

Alperen Efe ve Dursun Gündoğan

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Grubun en iyi stoperlerinden olan Alperen Efe ve Dursun Gündoğan, oynadıkları başarılı futbol ve istikrarı ile göz dolduruyorlar.

Sezon başı Bölgesel Gelişim Lig’de mücadele eden Somaspor U19 takımından Karaelmasspor‘a transfer edilen Alperen Efe ve Dursun Gündoğan, bir arada oynadıklarında rakip forvetlere nefes aldırmıyor, Elmas’ın gücüne güç katıyorlar.

ALPEREN EFE

Defans bloğunun en büyük aktif rol oynayan oyuncuları en gerideki iki adamın uyumu olduğu bir gerçek. Somaspor U19 takımındaki yan yana oynama alışkanlıklarını Karelmasspor‘da uyum içerisinde sürdüren Alperen ve Dursun, takıma çok büyük fayda sağladıkları gibi teknik adam Ramazan Çapar’ında işini bir hayli kolaylaştırıyorlar.

DURSUN GÜNDOĞAN

2003 Doğumlu olmalarına rağmen..

Teknikleri, hızları, takıma katkıları ve savaşçı kimlikleriyle büyük beğeni toplayan iki merkez defans oyuncuları Alperen Efe ve Dursun Gündoğan, belki mevkii olarak takımın en gerisindeler ama oynadıkları başarılı futbollarıyla Karaelmasspor camiasının gönüllerinde birinci sırada olmayı başardılar.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN