Ali Yörük, Kolej Takım Havasını Yakaladık

Ali Yörük, Kolej Takım Havasını Yakaladık

Turgutalp Spor’da geçen hafta alınan 2-0’lık Karabulut Spor maçından sonra kulüp basın sözcüsü Ali Yörük, kolej havasını yakaladıklarını belirtti.

Turgutalp Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ali Yörük, Manisa 1.Amatör Lig Hüseyin Gazi Kılınç Akhisar Yaz Grubu ikinci maçında sahasında Karabulut Spor’a  karşı Boran Yüksel ve Mustafa Duran’ın golleriyle alınan 2-0’lık galibiyeti, “Camia olarak; oyun ve skordan, en önemlisi de takımın yakalamış olduğu kolej takımı havasından son derece memnun olduğumuzu söyleyebilirim.” diye değerlendirdi.

Yörük, karşılaşmanın ardından bloğumuza yaptığı açıklamada, “Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız yolda ilk maçımızı deplasmanda 6-1 gibi net bir skorla kazanmıştık. Cumartesi günü seyircimizin önüne ilk defa çıkacak olmanın heyecanını hep birlikte yaşıyorduk. Tribünlere dönüp baktığımızda görünen o ki seyircimiz de takımımızı seyretmek için en az bizim kadar heyecanlılarmış. Rüzgarlı, soğuk ve zaman zaman yağmurlu bir havada bizleri yalnız bırakmayıp desteklerini esirgemeyen şanlı Turgutalp Spor Taraftarlarına ayrıca teşekkür ediyorum. ” dedi.

“Maça baktığımızda ilk yarı, şansızlıkların yakamızı bırakmamasından dolayı golsüz beraberlikle sonuçlandı” diyen Yörük, “İkinci yarıda teknik heyetin oyuna erken ve doğru müdahaleleriyle rakip üzerinde baskıyı artırdık ve art arda bulduğumuz gollerle, maçın başından itibaren elimize aldığımız oyun üstünlüğünü skor üstünlüğüne çevirebildik.” kaydetti.

Yörük, Takımın yakaladığı hava ile ilgili ise şu değerlendirmede bulundu:

“Camia olarak; oyun ve skordan, en önemlisi de takımın yakalamış olduğu kolej takımı havasından son derece memnun olduğumuzu söyleyebilirim. Sezona ikide iki ile başlayarak doğru yolda olduğumuzu ispatlamış olduk. Önümüzdeki Akhisargücü maçının hazırlıklarına da yarından itibaren başlıyoruz. Umarım önümüzdeki hafta taraftarımıza bir galibiyet daha hediye eder ve camiamızı mutlu edebiliriz..”

Yörük, son olarak, Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da oyunu güzelleştiren, birlikte oynamaktan keyif alan ve izleyenlere keyif veren bir takım olmak için çalışacaklarını söyledi.

Bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN