Aleyna Durmaz İlk Sekizde Kaldı.

Aleyna Durmaz İlk Sekizde Kaldı.

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) tarafından düzenlenen Geleneksel Okçuluk Yıldızlar ve Gençler Açık Hava Türkiye Şampiyonası, 30 ilden 132 sporcunun katılımıyla Kütahya’da yapıldı.

Kütahya Okmeydanı Geleneksel Türk Okçuluk Tesisleri’nde düzenlenen şampiyonada Soma Sotesspor Gençlik Spor Kulübü Sporcusu Aleyna Durmaz, Yıldızlar ve Gençler Açık Hava Türkiye Şampiyonası Final Atışlarında ilk 8 e kalma başarısı gösterdi.

Soma Sotesspor Gençlik Spor Kulübü Sporcusu Aleyna Durmaz

Final atışlarında yarışma heyecanının önüne geçemeyen Aleyna Durmaz, güçlü rakibine mağlup oldu ve 8’likle yetinmek zorunda kaldı.

Bircan, ”Aleyna Durmaz yarışma heyecanını biraz yenebilmiş olsaydı madalya ile dönebilirdi.”

Soma Sotesspor Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Mustafa Can Bircan, Sporcusu Aleyna Durmaz‘ı katıldığı ilk Türkiye şampiyonası, 6 aylık gibi bir çalışmadan sonra gösterdiği başarısından dolayı kutladı. Bircan, ” Aleyna Durmaz yarışma heyecanını biraz yenebilmiş olsaydı madalya ile dönebilirdi. Bundan sonra daha iyi çalışarak gelecek günlerde daha iyi neticeler alabiliriz. Her zaman olduğu gibi düzenli antrenmanlarımıza devam edeceğiz.”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN