Alaşehir Belediyespor’dan Farklı Tarife!

Manisa Süper Amatör Küme A-Grubunda 8.hafta karşılaşmaları tamamlandı.
Toplam 20 golün atıldığı karşılaşmalarda en farklı galibiyeti Kula Ülküspor’u deplasmanda 7-1 mağlup eden lider Alaşehir Belediyespor elde etti.

HABER:SOMADASPOR.COM

Bir diğer farklı galibiyette Kulaspor’dan geldi. Liderin takipçisi Kulaspor, Turgutlu İstasyon Gençlikspor’u deplasmanda 4-1 mağlup ederek çok önemli bir üç puana imza attı.

LİDER ALAŞEHİR BLD.SPOR FARKLI KAZANDI
Bu maç öncesinde ligde oynadığı yedi karşılaşmayı da kazanan sarı-siyahlı Alaşehir Belediyespor, 8.hafta maçında Kula Ülküspor’un konuğu oldu.



Yedi Eylül Stadında oynanan maçta Süleyman Akçit, Ahmet Massa ve Enes Samanlı hakem triosu görev aldı.
İç-dış saha ayırımı yapmadan farklı kazanmayı alışkanlık haline getirmiş sarı-siyahlılar, ilk yarısını 3-1 önde tamamladıkları karşılaşmadan 7-1 galip ayrıldılar..

Alaşehir Belediyespor’ Kula Ülküspor karşısında farklı galibiyet getiren golleri:Anıl Şimşek, Recep Serkan Çetinbaş (2)Bekir GökoğlanHüseyin Arslan, İbrahim Ökten ve Kamıl Ibraham kaydetti.

Ev sahibi Kula Ülküspor’un şeref sayısı Mutlu Özcan’ın ayağından geldi. 85.dakikada Sinan Karatepeli kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Bu sonuçlardan sonra puanını 24’e çıkaran Alaşehir Belediyespor evinde Turgutlu İstasyon Gençlikspor’u konuk edecek.10 puanla 6.sıraya gerileyen Kula Ülküspor ise, Gördes Güneşlispor deplasmanına gidecek.

KULA ÜLKÜSPOR 1-7 ALAŞEHİR BELEDİYESPOR
STAD: 7 Eylül
HAKEMLER: Süleyman Akçit-Ahmet Massa-Enes Samanlı
KULA ÜLKÜSPOR:Yunus-Ömer-Kazım, Ercan-Sinan-Mehmet-Arif-Ferhat-Samet-Ramazan-Mutlu
YEDEKLER:Mustafa, Emre, Okan, S.Karatepeli
TEKNİK SORUMLU:Mustafa Taşatar

ALAŞEHİR BLD.SPOR:Akın-Bekir-İbrahim-Okan-Semih-Mert-Ali-Hüseyin-Recep-Çağrı-Anıl
YEDEKLER:Oğuz, Mehmet, Kamıl, Ümit, Batıkan, Elçin, Seyit
TEKNİK SORUMLU:M.Ali Beşel
GOLLER: Anıl Şimşek, Recep Serkan Çetinbaş (2), Bekir Gökoğlan, Hüseyin Arslan, İbrahim Ökten, Kamıl Ibraham (Alaşehir Bld), Mutlu Özcan (Kula Ülküspor)

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN