Alaşehir Belediyespor Bu Lige Çok Fazla:2-0

Alaşehir Belediyespor Bu Lige Çok Fazla:2-0

Manisa Süper Amatör Küme A-Grubunda 7.hafta karşılaşmaları tamamlandı.
Haftaya girilirken 18 puanla zirvede yer alan Alaşehir Belediyespor evinde 9 puanla 5.sırada yer alan Ahmetli Belediyespor’u konuk etti. İki gol, iki kırmızı kart ve bir penaltının olduğu karşılaşmayı ev sahibi ekip her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazandı.

SOMADASPOR.COM

Maç Ahmetli Belediyespor’un lisanslarının geç gelmesi dolayısıyla normal süresinden daha geç başladı.

Karşılaşmaya Alaşehir Belediyespor etkili başladı.
Henüz 2.dakikada Ümit’in güzel ara pasıyla buluşan Recep, kaleci Mustafa ile karşı karşıya kaldı. Usta golcü müsait durumda olmasına rağmen meşin yuvarlağı üstten auta attı.
Daha çok topa sahip olup, sürekli ayağa pas yaparak atak üstüne atak geliştiren Alaşehir Belediyespor, aradığı golü 40.dakikada buldu.
Gelişen ev sahibi ekibin atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Çağrı, Serkan’ın kayarak yaptığı müdahale sonrasında kendini yerde buldu. Karşılaşmanın orta hakemi Fırat Konurce, tereddüdsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Recep Serkan Çetinbaş meşin yuvarlağı ağlara gönderdi:1-0

45.dakikada Ahmetli Belediyespor ceza sahası önünde gelişen atakta, defans oyuncusundan sekip ofsayt pozisyonunda bulunan Ümit golü attı ancak; pozisyon ofsayt gerekçesiyle iptal oldu. Bu pozisyona Alaşehir Belediyespor’lu oyuncular uzun süre gol diye itirazda bulundular ama karar değişmedi.

ilk yarı 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi




İkinci yarı Ahmetli Belediyespor oyunda dengeyi kurdu.
55.dakikada Gökçe’nin ceza sahası yayı üzerinden önü açık pozisyonda vuruşu, az farkla üstten auta gitti.
Misafir ekipte bu sefer Serkan, 62.dakikada sağ taraftan aldığı topla ceza sahası içine girdi, çaprazdan sert vurdu kaleci Akın gole izin vermedi.

89.dakikada sol kanattan Haktan ile gelişen Alaşehir Belediyespor atağında, Ahmetli Belediyespor’lu oyuncuların Haktan’a faul yapmasına rağmen Fırat Konurce avantaja bıraktı. Haktan topu, Recep’e verdi. Recep’te daha müsait pozisyondaki Mert’le buluşturdu. Mert’te üstüne düşeni yaptı ve meşin yuvarlağı ikinci kez Ahmetli Belediyespor fileleriyle buluşturdu:2-0

Uzatmada bölümünde Alaşehir Belediyespor’dan Haktan Orak ile Ahmetli Belediyespor’dan da Yusuf Işık arasında çıkan gerginlik sonrasında her iki oyuncuda ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Bu sonuçlardan sonra 7 maçta 7 galibiyete ulaşan Alaşehir Belediyespor 21 puanla zirvede tek başına yer aldı. Ahmetli Belediyespor ise 9 puanda kalarak 5.sıradan 6.sıraya geriledi.

Lider Alaşehir Belediyespor 8.hafta Kula Ülküspor’a konur olurken Ahmetli Belediyespor, Gördes Güneşlispor’u konuk edecek..
STAD:Killik
HAKEMLER: Fırat Konurce-Kamil Dinçer-Emirhan Durmaz
ALAŞEHİR BLD.SPOR:Akın-Bekir-İbrahim-Okan-Semih-Mert-Haktan-Kamıl-Çağrı-Ümit-Recep
YEDEKLER:Oğuz, Furkan, Batıhan, Hüseyin, Anıl, Mehmet
TEKNİK SORUMLU:M.Ali Beşel

AHMETLİ BLD.SPOR:Mustafa-Kerem-İbrahim-.Çelik-Yusuf-A.Aykut-Tugay-Ege-Serkan-Gökçe-Kemal
YEDEKLER:Hasan, Oğuz, Yunus, Murtaza, Ali, Emre, Osman
TEKNİK SORUMLU:İsmail Çerdik
KIRMIZI KARTLAR: dk.90+2 Haktan Orak (Alaşehir Bld), dk.90+2 Yusuf Işık (Ahmetli Bld)
GOLLER:dk.40 Recep Serkan Çetinbaş, dk.89 Mert Mustafa Kabaş (Alaşehir Bld)




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN