Aksararay Bld.Spor Maçını Adem Cinek Yönetecek

Aksararay Bld.Spor Maçını Adem Cinek Yönetecek

Geçen haftayı sahasında 1-1’lik Düzcespor beraberliği ile kapatan Somasporun 14.hafta Aksaray Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maçı Adem Cinek yönetecek.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 20 puanla 6.sırada yer alan Somaspor, 14.hafta karşılaşmasında 10 puanla 18.sırada tehlike çemberinin içerisinde yer alan Motolux 68 Aksaray Belediyespor‘a konuk olacak.

19 Kasım Pazar günü saat 14:00’da Aksaray Dağılgan Stadı’nda oynanacak olan Aksaray Belediyespor-Somaspor maçını Ordu Klasman Hakemlerinden Adem Cinek yönetecek. 35 yaşındaki Adem Cinek’in yardımcılıklarını ise; Çağrıcan Pazarcıklı ve Sezgin Şahbaz yapacak. Maçta dördüncü hakem ise Melih Kurt olacak.

Hacettepe Maçımızı Yönetti.

Somaspor maçıyla profosyonel ligde 106.maçına çıkacak olan Adem Cinek, 2020-2021 Sezonu 3. Lig 3. Grup 14. Hafta maçında deplasmanda (eski adıyla Altındağ Bld.Spor) Hacettepe’yi Melih Şencan, Özcan Aydın, Nurettin Çağlar ve Eren Yeşil’in golleriyle 4-1 mağlup ettiğimiz maçı yönetti.

1 Cezalı, 2 oyuncu kart sınırında!

Somaspor’da geçen hafta Düzcespor maçının 65.dakikasında sarı kart gören Muhammet Akgün Ensar cezalı duruma düştü. Ayrıca Tunay Meral ve Mücahit Aslan sarı kart ceza sınırında yer alıyor.  Bu futbolcular, Aksaray Bld.Spor karşısında sarı kart görmeleri durumunda 15. haftada İskenderunspor ile oynanacak karşılaşmada cezalı duruma düşecek.

Grupta geride kalan 13 haftada Somaspor 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi ile 20 puan toplayarak play-off hattının içerisinde 6.sırada yer aldı. Bize göre bir maç fazlalığı bulunan Aksaray Belediyespor ise 13 mücadelede 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 yenilgi ile 10 puan toplayarak 19 takımlı ligde 18.sırada yer aldı.

Deplasman karnemiz


Somaspor, Lig’de bu sezon 6 kez deplasmanda mücadele etti. Söz konusu maçlarda siyah-beyazlılar 3 galibiyet, 2 beraberlik alırken 1 kez rakiplerine boyun eğdi. Rakip filelere 7 gol atan ekibimiz, kalesinde ise 4 gol gördü.

Aksaray Bld.Spor iç saha karnesi

Ligde aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Aksaray Belediyespor, ligde oynadığı 13 maçın altısını kendi sahasında oynadı. 5000 kişilik Dağılgan stadı’nda oynadıkları maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik alırken, dört kez sahadan boynu bükük ayrıldılar. Siyah-beyazlı ev sahibi ekip bu maçlarda 6 gol atıp ağlarında 8 gol görmüş.

Yakından tanıdık 2 isim var!

Yukarıyı ve aşağıyı ilgilendiren karşılaşmada Yasin Abdioğlu ve Atamer Bilgin bize karşı forma giyecek.
2020–2021 sezonunda yarım devre Somaspor forması giyen ve attığı bir birinden güzel gollerle Trabzon FK’ya transfer olan Yasin Abdioğlu ile, yine yarım sezon formamızı giyen Atamer Bilgin Aksaray formasıyla bize karşı mücadele edecek.

Somaspor Puan Durumu

Karşılaşmaların tamamının Pazar günü ve saat 14:00’da başlayacağı 14.haftanın programı şöyle

Sarıyerspor-Denizlispor
Derincespor-İnegölspor
İskenderunspor-Iğdır FK
Amed Sportif-Fethiyespor
Düzcespor-Menemenspor
Uşakspor-Kastamonuspor
Aksaray Bld.Spor-Somaspor
Karamanspor-Erzincanspor
Ispartaspor-Etimesgut Bld.Spor
Arnavutköy Bld.Spor Bay

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN