Akhisarspor-Somaspor Maçının Fotoğrafları

Akhisarspor-Somaspor Maçının Fotoğrafları

Somaspor, 5 Eylül’de Niğde Anadolu FK maçıyla başlayacak olan sezonun son provasını 2.Lig Beyaz grup ekiplerinden komşu Akhisarspor ile yaptı.

Spor Toto Akhisarspor Stadı’nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz, sahadan 3-0 galip ayrıldı ve Niğde Anadolu FK maçı için iyi sinyaller verdi. Daha önce iki takım arasında oynanan maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere bitmişti.( Maçın detaylarına buradan fotolara ise şuradan bakabilirsiniz)

 

İşte Akhisarspor-Somaspor Maçına ait 203 adet fotodan 100 adetine aşağıdan geriye kalan 103 adet fotoya ise buraya tıklayarak bakabilirsiniz

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN