Akhisarspor Hazırlık Maçının Ardından

Akhisarspor Hazırlık Maçının Ardından

Burhanettin Basatemür, Akhisarspor ile oynanan hazırlık maçının ardından kısa açıklama yaptı.

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Akhisarspor ile yapılan ve 4-2 mağlubiyetle sona eren hazırlık maçının ardından skor olarak değil ancak oyun olarak bizim açımızdan olumlu olan bir maç olduğunu söyledi.


Basatemür, ”İlk hazırlık maçımızı Akhisarspor ile yaptık. Kadromuzda bulunan tüm oyuncularımızla oynadığımız skor olarak değil ancak oyun olarak bizim açımızdan olumlu olan bir maçtı. Oynadığımız her maç bizim için bir tecrübe ve eksiklerimizi görme açısından bir ders.”dedi.

İki Maç Daha Oynamayı Düşünüyoruz

Hava şartlarının el vermesi halinde iki maç daha oynayacaklarını söyleyen Basatemür, ”28 Ocak ta oynayacağımız Erokspor maçına kadar hava şartları elverirse iki hazırlık maçı daha oynayıp zorlu maça hazır çıkmak istiyoruz.” diye konuştu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN