Akhisargücü 2-0 Karaelmas Spor

Akhisargücü 2-0 Karaelmas Spor

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Yaz Grubu 9. haftasında lider Akhisargücü deplasmanına konuk olan Karaelmas Spor, sürpriz bir yenilgi alarak karşılaşmayı 2-0’lık skorla kaybetti.

Akhisar Kovalık Sahasında oynanan maçta sahaya; M.Alp-Emrehan-Cengizhan-Fatih-Kadir-Emiray-Yusufcan-Devran-Furkan-Utku ve Özkan on biri ile çıkan Karaelmas Spor, 6.dakikada Eray Açıkgöz ve 74.dakikada Emirhan Türkan’ın ayağından yediği gollerle karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Cezası biten oyuncuların takıma katılmasına rağmen Karaelmas Spor hiçte hesapta olmayan sürpriz bir yenilgi alarak Akhisargücü deplasmanında önemli bir üç puan bıraktı.

 

9. Hafta Toplu Sonuçlar

Medar GB 1-2 Süleymanlı Bld
Karabulutspor 1-1 Sazobaspor
Akhisargücü 2-0 Karaelmasspor
Selçiklispor 2-2 Gölmarmaraspor
Turgutalpspor 8-0 Hamidiye Doğan

10. Hafta Maçları

Medar GB-Hamidiye Doğan
Turgutalpspor-Sazobaspor
Akhisargücü-Karabulutspor
Selçiklispor-Süleymanlı Bld
Karaelmasspor-Gölmarmaraspor

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN