Akhisar Yıldırımspor ve Somaspor Play-Off’larda..

Akhisar Yıldırımspor ve Somaspor Play-Off’larda..

Manisa Amatör Küme U-17 liginde 9.hafta karşılaşmalarına bugün oynanan 4 karşılaşma ile devam edildi.

SOMADASPOR

Akisar Yıldırımspor, 301 Karaelmasspor, Gördesspor, Gördes Belediyespor ve Somaspor’un yer aldığı C-grubunda; Akhisar Yıldırımspor ve Somaspor, grup maçlarının bitimine bir hafta kala eleme maçları oynamayı garantiledi.

AKHİSAR YILDIRIMSPOR 3-1 GÖRDESSPOR
Bugün Akhisar Kovalık Stadında oynanan maçta Gördesspor’u Eray, Süleyman ve Koray’ın golleriyle 3-1 mağlup eden Akhisar Yıldırımspor, C-grubunu lider tamamladı.

SOMASPOR 2.OLDU.
İlk iki sırayı alacak takımların Manisa’da gerçekleşecek eleme maçları oynamaya hak kazanacağı grupta, lider Akhisar Yıldırımspor’un ardından ikinci sırayı garantileyen Somaspor’da elemelere kalan ikinci takım oldu.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN